Alles over Citrus Bergamot

Citrus bergamot is een plant afkomstig uit Zuid-Italië, waarvan de schil en het sap worden gebruikt vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over Citrus Bergamot, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Citrus Bergamot is en waarom mensen het als supplement nemen, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Citrus Bergamot?

Citrus bergamot is een plant die behoort tot de familie Rutaceae en van nature voorkomt in de regio Calabrië in Zuid-Italië. Het is een kleine boom die ongeveer 4 meter hoog kan worden en vruchten produceert die lijken op kleine sinaasappels. Het zijn echter niet de vruchten, maar de schil en het sap van de bergamot die worden gebruikt.

Er wordt momenteel veel onderzoek gedaan naar de potentiele voordelen van Citrus Bergamot voor de gezondheid.

wat is Citrus Bergamot?
Citrus Bergamot

Wat doet Citrus Bergamot?

Citrus bergamot wordt vaak gebruikt als ingrediënt in parfums vanwege de aangename geur die het afgeeft. Het is ook een belangrijk ingrediënt in de productie van Earl Grey-thee. Bovendien wordt citrus bergamot de laatste jaren steeds meer gebruikt als voedingssupplement.

Dosering & Gebruik

Algemene dosering > 1 x 500 mg per dag Citrus Bergamot

Bij specifieke ondersteuning > 3 x per dag 500 mg Citrus Bergamot

De gebruikelijke dosis Citrus Bergamot is 500 milligram per dag.

Wanneer kan je het beste Citrus Bergamot innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt.

wat is gelatine?

Meest gestelde vragen over Citrus Bergamot:

Citrus Bergamot is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Citrus Bergamot en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Citrus Bergamot is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Citrus Bergamot, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Citrus Bergamot te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Citrus Bergamot langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Citrus Bergamot productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Citrus Bergamot te koop?" Wij leveren enkel de beste Citrus Bergamot waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline