Alles over Fosfatidylserine

Fosfatidylserine is een fosfolipide die voorkomt in onze cellen. Op deze pagina vind je alles over de Fosfatidylserine, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Fosfatidylserine is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Fosfatidylserine?

Fosfatidylserine is een vetoplosbare fosfolipide dat endogeen voorkomt bij de mens. Het is de meest voorkomende fosfolipide in het menselijk brein en neuronale membranen. Fosfatidylserine is ook een bestanddeel van het mitochondriale membraan, waar het zou kunnen functioneren als reservoir voor andere fosfolipiden.

Hoewel het lichaam in staat is om fosfatidylserine te maken (synthetiseren) via een uitgebreide reeks van reacties, haalt het lichaam de meeste fosfatidylserine uit de voeding. Fosfatidylserine is in veel voedingsmiddelen in hele kleine hoeveelheden aanwezig. De fosfatidylserine in het lichaam bevat echter niet dezelfde vetzuren als de fosfatidylserine die uit de voeding komt.

wat is fosfatidylserine ?
wat doet fosfatidylserine ?

Hoe werkt Fosfatidylserine?

Fosfatidylserine is een nutriënt die de vloeibaarheid van fosfolipideverbindingen in het neuronale celmembraan regelt. Fosfatidylserine speelt een belangrijke rol in verschillende cellulaire processen en is geschikt voor iedereen die er graag een gezonde levensstijl op nahoudt.

De toepassingen, voordelen en werking van Fosfatidylserine:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 1 x 100 mg per dag fosfatidylserine

Bij specifieke ondersteuning > 2 x per dag 100 mg fosfatidylserine

De gebruikelijke dosis fosfatidylserine is 100 tot 200-300 milligram per dag, verdeeld over twee porties.

Wanneer kan je het beste fosfatidylserine innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt.

dosering en gebruik

Plantaardige fosfatidylserine

Het wetenschappelijk onderzoek over fosfatidylserine speelt als sinds de jaren 80. In deze studies werd een vorm van fosfatidylserine gebruikt die ontrokken was aan dierlijke resten (BCPS). Door het risico van besmetting met boviene spongiforme encefalopathie-prionen (gekke koeien ziekte) wordt BCPS tegenwoordig niet meer gebruikt voor menselijke consumptie.

Als alternatief zijn er fosfatidylserine vormen onttrokken aan soja, zonnebloemen en zoutwatervis ontwikkeld. De gezondheidsbevorderende effecten van de verschillende vormen van fosfatidylserine bleken vergelijkbaar.

Enzymotec: Sharp PS®

Sharp PS® wordt gemaakt door Enzymotec, de absolute top in de productie van fosfatidylserine. Sharp PS® Solutions gebruikt phosphatidylserine (PS), een klinisch onderzocht nutriënt, voor de gezondheid van volwassenen en senioren. Sharp PS® Solutions levert een superieure organoleptische eigenschappen en is toegestaan door alle waren autoriteiten ter wereld. Het ingrediënt is een uniek PS product gemaakt van zonnebloemen gecombineerd met omega-3 vetzuren.

Waarom Sharp PS®?

  • Enzymotec is één van de grootste PS leveranciers ter wereld
  • Sharp PS® is de leider in kwaliteit en zuiverheid
  • Exclusief en gepatenteerd ingrediënt
  • De beste organoleptische eigenschappen
wat is Sharp PS®?

Wat is het beste fosfatidylserine supplement?

lifeextension-ps-caps-100-capsules

Sharp PS fosfatidylserine

Van Life Extension

Life Extension PS caps met 100 mg Sharp PS fosfatidylserine per capsule. Plantaardige capsules zonder genetisch gemodificeerde ingrediënten. 100 capsules per potje, voldoende voor 100 doseringen.

Meest gestelde vragen over Fosfatidylserine:

Fosfatidylserine is veilig, indien oraal en op de juiste manier gebruikt. Fosfatidylserine is veilig gebruikt in klinisch onderzoek gedurende 6 maanden.

Oraal wordt fosfatidylserine goed verdragen. Sommige mensen kunnen lichte darmklachten, winderigheid of slapeloosheid ervaren. Deze bijwerkingen treden vaker op bij te hoge doseringen.

Het is vrij moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van fosfatidylserine, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om fosfatidylserine te verwerken maar heeft in hogere doseringen bloedverdunnende effecten. Daarom raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken fosfatidylserine langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende fosfatidylserine productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Fosfatidylserine is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van fosfatidylserine voelen de effecten na 6-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag fosfatidylserine te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline