Alles over Borium

Borium is een mineraal dat wordt aangetroffen in aarde, planten en water dat mensen drinken. Op deze pagina vind je alles over Borium, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Borium is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Borium?

Borium is een chemisch element in het periodiek systeem en het zesde lichtste element. De naam komt van borium, omdat het door Moissan werd ontdekt in boraxerts.

Borium is een mineraal dat wordt aangetroffen in aarde, planten en water dat mensen drinken. Borium is nodig voor veel functies in het lichaam, waaronder gezonde botten en gezonde hormoonspiegels.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Borium?

Borium is een mineraal dat een belangrijke rol speelt in het energiemetabolisme, de gezondheid van de huid, botsterkte en meer. Borium is een sporenmineraal dat overvloedig aanwezig is in de aardkorst en het kan worden gevonden in veel gewone voedingsmiddelen zoals noten en peulvruchten. Echter de hoeveelheid borium in deze voedingsmiddelen af van de grond waar deze op zijn verbouwd. Borium komt in de vochtige kleigrond waar wij leven nauwelijks voor. Borium is uitgebreid bestudeerd vanwege zijn rol in de gezondheid van de botten.

De toepassingen, voordelen en werking van Borium:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Onderhoudsdosering: 3 mg/dag en een therapeutische dosering is 6-9 mg/dag.

Bijwerkingen?

Bijwerkingen zijn onwaarschijnlijk in een dosis lager dan 10-20 mg per dag (volwassenen).

acerola recept

Meest gestelde vragen over Borium:

Borium wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Borium en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Borium langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Borium productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Borium te koop?" Wij leveren enkel de beste Borium waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Borium zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Borium voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Borium te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline