Alles over Isoflavonen

Een supplement met Isoflavonen is zeer geliefd onder vrouwen van boven de veertig. Het is een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Isoflavonen, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Isoflavonen is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Isoflavonen?

Isoflavonen worden vervaardigd uit sojabonen die gegarandeerd niet genetisch gemodificeerd zijn (non-GMO). De peulvruchten zijn afkomstig van de sojaplant. Sojabonen behoren tot de vlinderbloemenfamilie, waartoe bijvoorbeeld ook erwten, bonen en pinda's behoren. Sojabonen zijn rijk aan isoflavonen en vormen een van de meest bestudeerde plantaardige voedingsstoffen.

Een supplement met soja isoflavonen is zeer geliefd onder vrouwen van boven de veertig.

wat is Isoflavonen?
wat doet Isoflavonen?

Hoe werkt Isoflavonen?

De isoflavonen genisteine en daidzeine worden meestal in de vorm van een supplement toegepast. Sojarijke voeding, het best in de gefermenteerde vorm, kan ook gebruikt worden om voldoende isoflavonen binnen te krijgen. Isoflavonen hebben een hormonale (oestrogene) werking.

De toepassingen, voordelen en werking van Isoflavonen:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Isoflavonen worden geadviseerd in een dosering variërend van 200-600 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen soms hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Kan milde maag-darm bijwerkingen als buikpijn, spierpijn (myalgie) en slaperigheid veroorzaken.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline