Schisandra

Biologische Schisandra bij Superfoodsonline

Wat is Schisandra Chinensis?

Schisandra Chinensis is een klimplant. die vaak gekweekt wordt voor de sierlijke bloemen. Maar Schisandra is vooral bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. De vruchten, en in zekere mate ook de schors bevat schisandrine (een tonifierende en versterkende substantie), vitamine E en vele mineralen zoals ijzer, koper, mangaan, nikkel, molybdeen, titanium, zink en nog aanzienlijke hoeveelheden magnesium, kalium en fosfor. Om die reden is het al eeuwen in gebruik in de Chinese geneeskunde.

Voordelen, toepassingen en werking:

  • Bevat schisandrine
  • Geeft meer energie
  • Voor een goede gemoedstoestand
  • Goed voor het libido
  • Verbetert de concentratie
  • Goed voor de nier- en leverfunctie
  • Bij stress

Waar is Schisandra goed voor? De Schisandra-bes is een adaptogeen (net zoals ginseng) en kan bij stress worden gebruikt. Deze donkere rode bes is goed voor het libido en om de concentratie te verbeteren. De Schisandra-bes ondersteunt tevens de lever- en nierfunctie.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geinformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Schisandra? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Wil je advies over Schisandra?

Heb je vragen over Schisandra? Wil je weten hoe jij Schisandra het beste kan gebruiken, of welk product het beste bij jou past?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meest gestelde vragen over Schisandra:

Is Schisandra veilig?

Schisandra is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Schisandra en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Schisandra bijwerkingen en nadelen?

Schisandra is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Gebruik van Schisandra is niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding, aangezien dit nog onvoldoende wetenschappelijk onderzocht is. Schisandra wordt meestal goed verdragen. In een enkel geval treden maagdarmklachten op.

Is te veel Schisandra schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Schisandra, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Schisandra te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Schisandra?

Veel mensen gebruiken Schisandra langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Schisandra productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Schisandra anders dan de Schisandra van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Schisandra te koop?" Wij leveren enkel de beste Schisandra waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Schisandra te voelen?

Schisandra is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Schisandra voelen de effecten na 2-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Schisandra te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline