Biologische Schisandra bij Superfoodsonline

Wat is Schisandra Chinensis?

Schisandra Chinensis is een klimplant. die vaak gekweekt wordt voor de sierlijke bloemen. Maar Schisandra is vooral bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. De vruchten, en in zekere mate ook de schors bevat schisandrine (een tonifierende en versterkende substantie), vitamine E en vele mineralen zoals ijzer, koper, mangaan, nikkel, molybdeen, titanium, zink en nog aanzienlijke hoeveelheden magnesium, kalium en fosfor. Om die reden is het al eeuwen in gebruik in de Chinese geneeskunde.

Voordelen, toepassingen en werking:

Waar is Schisandra goed voor? De Schisandra-bes is een adaptogeen (net zoals ginseng) en kan bij stress worden gebruikt. De Schisandra-bes ondersteunt tevens de lever- en nierfunctie.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Schisandra:

Schisandra is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Schisandra en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Schisandra is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Gebruik van Schisandra is niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding, aangezien dit nog onvoldoende wetenschappelijk onderzocht is. Schisandra wordt meestal goed verdragen. In een enkel geval treden maagdarmklachten op.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Schisandra, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Schisandra te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Schisandra langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Schisandra productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Schisandra te koop?" Wij leveren enkel de beste Schisandra waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Schisandra is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Schisandra voelen de effecten na 2-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Schisandra te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2012 - 2021 Superfoodsonline