Alles over Luteïne

Luteïne is een natuurlijk voorkomende antioxidant die in bepaalde planten, groenten en fruit wordt gevonden. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Luteïne, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Luteïne is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Luteïne?

Luteïne is een oranje-rood carotenoïde pigment dat wordt geproduceerd door planten. Het is aanwezig in kleurrijke groenten en fruit. Luteïne is in het lichaam een van de overheersende pigmenten en bevindt zich in de macula.

Luteïne is een natuurlijk voorkomende antioxidant die in bepaalde planten, groenten en fruit wordt gevonden. Het valt onder de antioxidante groep carotenoïden. Het is een natuurlijke kleurstof of pigment. Het wordt gevonden in donkergroene bladgroenten zoals spinazie, boerenkool, broccoli plus diverse vruchten, maïs en wortelen. Eierdooiers zijn ook een bron van luteïne.

wat is Luteïne?
wat doet Luteïne?

Hoe werkt Luteïne?

Natuurlijke Luteïne en zeaxanthine zijn carotenoïden net als bijvoorbeeld betacaroteen en astaxanthine. Maar in tegenstelling tot die andere carotenoïden, concentreren ze zich vooral in de ogen.

De toepassingen, voordelen en werking van Luteïne:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan luteine worden geadviseerd in een dosering variërend van 10-40 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Patiënten met mucoviscidose (taaislijmziekte met verstopping van organen) zijn niet goed in staat om dit supplement op te nemen.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Luteïne:

Luteïne wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Luteïne en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Luteïne langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Luteïne productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Luteïne te koop?" Wij leveren enkel de beste Luteïne waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Luteïne is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Luteïne voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Luteïne te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline