Alles over Wilde Yam

De bladeren, wortels en vruchten van de wilde yamplant worden al eeuwenlang door inheemse volkeren in Midden-Amerika. Op deze pagina vind je alles over de Wilde Yam, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Wilde Yam is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Wilde Yam?

Wilde yam is een meerjarige wijnstok die voorkomt in het oosten van de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Het is ook bekend als duivelstong of zwarte nachtschade. De plant heeft vlezige knolwortel.

De bladeren, wortels en vruchten van de wilde yamplant worden al eeuwenlang door inheemse volkeren in Midden-Amerika, Afrika en Noord-Amerika gebruikt om menstruele onregelmatigheden te ondersteunen. De moderne wetenschap heeft bevestigd dat de alkaloïden in deze plant inderdaad effectief.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Wilde yam?

Diosgenin is een chemische stof die wordt aangetroffen in wilde yam. Het is een steroïde die wordt gebruikt als tussenproduct bij de synthese van verschillende hormonen, waaronder oestrogeen, progesteron en testosteron.

De toepassingen, voordelen en werking van Wilde Yam:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan wilde yam worden geadviseerd in een dosering variërend van 2 tot 4 gram per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Wilde yam bevat testosteronachtige hormonen die bijwerkingen zoals acne en haargroei kunnen veroorzaken bij vrouwen die het gebruiken.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Wilde Yam:

Wilde Yam wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Wilde Yam en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Wilde Yam langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Wilde Yam productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Wilde Yam te koop?" Wij leveren enkel de beste Wilde Yam waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wilde Yam zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Wilde Yam voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Wilde Yam te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline