Alles over D-limonene

D-limonene is een interessante stof die vaak ingezet wordt voor de spijsvertering. Op deze pagina vind je alles over D-limonene, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat D-limonene is en waarom mensen het als supplement nemen, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is D-limonene?

D-limonene is een kleurloze vloeistof die wordt gewonnen uit de schil van citrusvruchten zoals sinaasappels, citroenen en grapefruits. Het is een veelzijdige stof die wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder als smaakstof en geurstof in voedingsmiddelen en parfums, als oplosmiddel in de schoonmaakindustrie en als actief ingrediënt in sommige natuurlijke supplementen en kruidenpreparaten.

wat is D-limonene?
D-limonene

Wat doet D-limonene?

D-limonene werkt als een oplosmiddel en kan helpen bij het verwijderen van vuil. Het heeft ook antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Daarnaast kan d-limonene ook de spijsvertering bevorderen door de productie van maagzuur te stimuleren.

Dosering & Gebruik

Algemene dosering > 2 x 100 mg per dag D-limonene

Bij specifieke ondersteuning > 3 x per dag 100 mg D-limonene

De gebruikelijke dosis D-limonene is 200 milligram per dag.

Wanneer kan je het beste D-limonene innemen? Neem het vlak vooraf aan een maaltijd.

wat is gelatine?

Meest gestelde vragen over D-limonene:

D-limonene is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met D-limonene en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

D-limonene is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van D-limonene, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om D-limonene te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken D-limonene langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende D-limonene productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste D-limonene te koop?" Wij leveren enkel de beste D-limonene waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline