Alles over Hennep

Hennep is een populair superfood waarvan de gezondheidsvoordelen uitgebreid bestudeerd zijn. Op deze pagina vind je alles over de Hennep, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Hennep is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Hennep Proteine?

Hennepzaden zijn een van de meest voedzame voedselbronnen op aarde. Ze kunnen alle negen essentiële aminozuren leveren en bevatten een gezonde balans van omega-6- en omega-3-vetzuren, evenals alle 10 essentiële aminozuren.

Hennep eiwitpoeder is een plantaardig eiwitpoeder dat niet alleen een hele hoge biologische waarde en eiwitgehalte heeft, maar daarnaast het volledige aminozuurprofiel kan leveren. Eerst worden hennepzaden koud geperst om pure hennep eiwitpoeder te krijgen, daarna kan het tot een olie of poeder vermalen worden.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt hennep?

Hennep bevat veganistische eiwitten gemaakt van hennepzaden. Hennep is een van de meest duurzame gewassen met een aminozuurprofiel, waarbij alle essentiële aminozuren perfect in balans zijn. Hennep bevat zowel oplosbare als onoplosbare vezels en vormen daarom een uitstekende vezelbron.

De toepassingen, voordelen en werking van Hennep:

✔  Uitstekende bron van aminozuren en vezels*

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan hennep worden geadviseerd in een dosering variërend van 20 tot 30 gram per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Mensen die last hebben van constipatie moeten voorzichtig zijn met het innemen van hogere hoeveelheden proteine.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Hennep:

Hennep wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Hennep en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Hennep langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Hennep productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Hennep te koop?" Wij leveren enkel de beste Hennep waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Hennep zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Hennep voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Hennep te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline