Alles over Papaïne

Papaïne is een eiwitverterend (proteolytisch) enzym dat in papaja wordt aangetroffen. Op deze pagina vind je alles over de Papaïne, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Papaïne is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Papaïne?

Papaïne is een eiwitverterend (proteolytisch) enzym dat in papaja wordt aangetroffen en dat wordt gebruikt om vlees, kaas en andere zuivelproducten te verteren. Het kan ook worden gebruikt voor plaatselijke huidverzorging om dode cellen te helpen verwijderen.

Suppletie met verteringsenzymen zoals papaïne kunnen het verlies van enzymen in de alvleesklier en de darmen door veroudering compenseren.

wat is Papaïne?
wat doet Papaïne?

Hoe werkt Papaïne?

Papaïne is een enzym dat wordt aangetroffen in papaja fruitlatex. Het is samengesteld uit cysteïneproteasen, waarvan bekend is dat ze eiwitten uit voedsel afbreken.

De toepassingen, voordelen en werking van Papaïne:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 100.000 - 500.000 FCC PU per dag Papaïne

Bij specifieke ondersteuning > 500.000 FCC PU per dag Papaïne

Wanneer kan je het beste Papaïne innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die eiwitten bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is Papaïne?

Meest gestelde vragen over Papaïne:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Papaïne of pancreasproteasen, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Papaïne langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Papaïne productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Papaïne zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het eiwitten in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline