Alles over Dong Quai

Dong Quai is één van de meest effectieve kruiden voor de vrouwelijke ongemakken. Op deze pagina vind je alles over de Dong Quai, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Dong Quai is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Dong quai?

Dong quai is één van de meest gebruikte kruiden in de Chinese geneeskunde. De Chinese engelwortel is een variant van de grote engelwortel die in Europa voorkomt. Naast een sterke ondersteuning voor de vrouwelijke ongemakken en de menopauze, is Dong Quai de enige niet-dierlijke bron van vitamine B12.

wat is dong quai?
wat doet dong quai?

Hoe werkt Dong Quai?

Wat is de werking van Dong Quai en waar is Dong Quai goed voor? De belangrijkste chemische component in de wortel is ligustilide, waarvan het gehalte op kan lopen tot 5% in de gedroogde wortel. Door het bevorderen van de bloedtoevoer naar de vrouwelijke geslachtsorganen werkt Dong Quai als een goede ondersteuning voor het verminderen van overgangsverschijnselen. De coumarinen, feruleenzuur, scopoletine en ligustilide hebben een krampwerende werking*.

De toepassingen, voordelen en werking van Dong Quai:

✔  Goed bij overgangsklachten*

✔  Goed bij vrouwelijke ongemakken*

 

 

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Meest gestelde vragen over Dong Quai:

Dong Quai is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Dong Quai en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Dong Quai is bloedverdunnend. Gebruik geen Dong Quai als je bloedverdunnende (coumarine derivaten) medicatie neemt. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Dong Quai, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Dong Quai te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Dong Quai langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Dong Quai productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Dong Quai te koop?" Wij leveren enkel de beste Dong Quai waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Dong Quai is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Dong Quai voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Dong Quai te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline