Alles over Heemst (Marshmallow)

Heemst, of Marshmallow, is een plant die al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Op deze pagina vind je alles over de Heemst, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Heemst is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Heemst?

Heemst (Althaea officinalis), of Marshmallow-plant, is een vaste plant die op natte, drassige plaatsen groeit. De bladeren zijn lang en smal en de bloemen zijn roze of wit. Het is inheems in Europa en groeit ook in het wild in Noord-Amerika. De wortel van de plant wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen.

wat is Heemst?
wat doet Heemst?

Hoe werkt Heemst?

Althaea officinalis is een heemstplant, behorend tot de familie Malvaceae. De bladeren en wortels van deze plant bevatten gezonde en actieve alkaloïden. Het bevat actieve ingrediënten zoals asparaginase, erythrosine en malvidine-3-glucoside.

Echte heemst (Althaea officinalis) behoort tot de krachtigste slijmstofplanten en beschermt de slijmvliezen. Bij toevoeging van water neemt heemstextract toe in volume en krijgt ze een geleiachtige consistentie met laxerende en verzachtende eigenschappen.

De toepassingen, voordelen en werking van Heemst:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan heemst worden geadviseerd in een dosering variërend van 1000-3000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Interacties met bloedverdunnende medicatie zijn mogelijk.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline