Alles over Vitamine K

Vitamine K is voor iedereen een must-have supplement. Op deze pagina vind je alles over Vitamine K, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Vitamine K is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Vitamine K?

Vitamine K is een in vet oplosbare vitamine die een belangrijke rol speelt bij de bloedstolling. Het komt van nature voor in voedingsmiddelen zoals groene bladgroenten, broccoli, kool en paprika.

Vitamine K is een groep van structureel vergelijkbare, in vet oplosbare vitamines. De belangrijkste vormen van vitamine K zijn K1 en K2. Vitamine K1 komt voor in groene bladgroenten zoals spinazie, broccoli en kool, plantaardige margarine, boter. Vitamine K2 komt voor in natto of fermentatie van kikkererwtenmeel (MK-7), vlees en eieren (MK-4); (gefermenteerde) zuivelproducten zoals kaas en yoghurt (MK-8 en MK-9).

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Vitamine K?

MK-7 heeft een veel hogere biologische beschikbaarheid dan vitamine K1, maar ook dan andere vormen van K2 (zoals MK-4, MK-6 en MK-9). Vitamine K is een groep van structureel vergelijkbare vet-oplosbare vitaminen die het lichaam nodig heeft voor de complete synthese van bepaalde eiwitten die nodig zijn voor bloed coagulatie (stolling) en het zorgen voor het binden van calcium in de botten en andere weefsels.

De toepassingen, voordelen en werking van Vitamine K:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de bloedvaten

✔  Draagt bij aan het behoud van sterke botten

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Algemene onderhoudsdosering: 90-180 mcg per dag

Bijwerkingen?

Mensen die antistollingsmedicatie innemen, doen er goed aan vitamine K2 uitsluitend in overleg en onder controle van een arts te gebruiken.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Vitamine K:

Vitamine K wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Vitamine K en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Vitamine K langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Vitamine K productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Vitamine K te koop?" Wij leveren enkel de beste Vitamine K waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vitamine K zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Vitamine K voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Vitamine K te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline