Alles over Rode Klaver

Rode Klaver is een populair kruid die voornamelijk gebruikt wordt bij de vrouwelijke ongemakken. Op deze pagina vind je alles over de Rode Klaver, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Rode Klaver is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Rode Klaver?

Rode klaver (Trifolium pratense) is een kruidachtige plant die in de meeste delen van de wereld in het wild groeit. Rode klaver is een bloeiend kruid dat behoort tot de familie van de erwt en boon.

Het kan in veel verschillende soorten habitats worden gevonden, maar het geeft de voorkeur aan rijke grond, open grond die niet te droog is en minstens 6 uur zon per dag.

wat is Rode Klaver?
wat doet Rode Klaver?

Hoe werkt Rode Klaver?

De gezonde en actieve alkaloïden in rode klaver zijn betaïne, allantoïne, hydrochinon, saponinen, proanthocyanidinen, cyanogene glycosiden, tannines en flavonoïden.

De bloemen van de rode klaver bevatten isoflavonen. Dit zijn plantaardige stoffen die tot de polyfenolen behoren. Rode klaver wordt onder meer bij overgangsverschijnselen ingezet. Daarnaast is rode klaver goed voor het hart en de bloedvaten en voor het behoud van sterke botten.

Het extract wordt ook gebruikt als een natuurlijke remedie voor de behandeling van symptomen van de menopauze en opvliegers.

De toepassingen, voordelen en werking van Rode Klaver:

✔  Draagt bij aan de verlichting van overgangsverschijnselen*

✔  Goed voor hart en bloedvaten*

✔  Behoud van sterke botten*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Rode Klaver worden geadviseerd in een dosering variërend van 2000-3000 mg per dag of 400 tot 600 mg extract. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bijwerkingen en geneesmiddelinteracties met rode klaver zijn zeldzaam. Rode klaver bevat isoflavonen die worden beschouwd als fyto-oestrogenen, dit zijn natuurlijke stoffen die een zwak oestrogeenachtig effect op het lichaam hebben.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Rode Klaver:

Rode Klaver worden al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Rode Klaver en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Rode Klaver langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Rode Klaver productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Rode Klaver te koop?" Wij leveren enkel de beste Rode Klaver waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Rode Klaver zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Rode Klaver voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Rode Klaver te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline