Alles over Neem

Neem is misschien wel de meest gebruikte kruid in de Ayurveda voor algemeen gebruik. Op deze pagina vind je alles over de Neem, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Neem is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Neem?

De Neemboom of Indische sering (Melia azadirachta) komt oorspronkelijk uit Azië en Australië. Tegenwoordig groeit hij ook op andere warme plekken in de wereld. De boom heeft langwerpig getande bladeren en kleine witte bloemen die lekker ruiken en veel insecten aantrekken, waaronder bijen. Neemhoning wordt dan ook door bijen geproduceerd die vrijwel uitsluitend pollen en nectar van de neemboom verzamelen en die als een specialiteit wordt beschouwd.

wat is neem?
wat doet neem?

Wat doet Neem?

Neemblad ondersteunt de conditie van de ogen. Ook heeft het een gunstige invloed op de spijsvertering. Mahatma Gandhi was een aanhanger van het neem extract en nam het elke dag voor het gebed in.

Azadirachtine is een natuurlijke verbinding afkomstig uit Neem. Azadirachtine wordt tegenwoordig veel onderzocht om haar bijzondere eigenschappen, o.a. in de biologische landbouw en als afwerend middel tegen ongedierte bij mensen en dieren.

De toepassingen, voordelen en werking van Neem:

✔  Is goed voor de huid*

✔  Is goed voor de haar*

✔  Bevat veel vitaminen en mineralen*

✔  Is goed voor het immuunsysteem*

✔  Ondersteunt de afweer*

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Huid problemen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Neem:

Neem is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Neem en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Neem is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Neem, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Neem te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Neem langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Neem productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Neem te koop?" Wij leveren enkel de beste Neem waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Neem is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Neem voelen de effecten na 2-3 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Neem te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline