Alles over Calcium

Calcium is het meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam en is cruciaal voor veel lichaamsfuncties. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Calcium, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Calcium is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Calcium?

Calcium is het meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam. Het maakt ongeveer 2% van je lichaamsgewicht uit en wordt opgeslagen in je botten en tanden. Calcium is ook nodig voor een goede spierfunctie, bloedstolling en zenuwoverdracht.

Calcium is een essentieel mineraal dat wordt aangetroffen in melk en andere zuivelproducten. Het wordt ook gevonden in sommige groenten, noten en zaden, zoals sesamzaad. Calcium helpt bij het opbouwen van sterke botten en tanden, en helpt ook bij spiersamentrekkingen, bloedstolling en zenuwtransmissies.

wat is Calcium?
wat doet Calcium?

Hoe werkt Calcium?

Calcium is een mineraal dat essentieel is voor veel lichaamsfuncties. Het helpt bij de opbouw van sterke botten en tanden en helpt bij celdeling en zenuwimpulsen. Je lichaam heeft calcium nodig om goed te kunnen werken. Het helpt sterke botten, tanden en nagels te behouden. Het werkt ook samen met andere mineralen om het hart en de spieren te helpen reguleren.

De toepassingen, voordelen en werking van Calcium:

✔  Draagt bij aan een normale botopbouw

✔  Draagt bij aan de normale werking van spijsverteringsenzymen

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spieren

✔  Draagt bij aan een normale bloedstolling

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan calcium worden geadviseerd in een dosering variërend van 500-1000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Calcium kan boeren en winderigheid veroorzaken in zeldzame gevallen.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline