Alles over Lucuma

Lucuma is een natuurlijke suikervervanger dat ook als heerlijke prebiotische superfood gebruikt kan worden. Op deze pagina vind je alles over de Lucuma, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Lucuma is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Lucuma?

Lucuma is een vrucht met een zoete smaak en nootachtige geur. Het wordt al eeuwenlang door de Inca's gebruikt als hoofdgewas en in Midden-Amerika wordt het zelfs 'de moeder van alle vruchten' genoemd.

Lucuma is op dit moment één van de meest interessante natuurlijke suikervervangers. Het komt van een exotische vrucht uit het Andes gebied in Zuid-Amerika, net als Maca. Het is bijzonder rijk aan de vitaminen B1, B2, B3 en B5, kalium, calcium, ijzer, betacaroteen, fosfor, vezels en antioxidanten.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Lucuma?

Lucuma poeder is niet zomaar een natuurlijke zoetstof of suikervervanger, het is een geheel natuurlijk product met een zeer hoge voedingswaarde en een laag effect op de glycemische index, wat betekent dat je als je lucuma eet geen grote schommelingen in de bloedsuikerspiegel zult hebben of onnodig veel suikers in je lichaam zult krijgen.

Om die reden is lucuma ook een uitermate geschikte suikervervanger voor mensen met een verhoogde bloedsuiker.

De toepassingen, voordelen en werking van Lucuma:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan lucuma worden geadviseerd in een dosering van 3 gram per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Hoge dosering lucuma kan diarree en misselijkheid veroorzaken als je een gevoelig spijsverteringsstelsel hebt.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Lucuma:

Lucuma wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Lucuma en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Lucuma langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Lucuma productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Lucuma te koop?" Wij leveren enkel de beste Lucuma waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Lucuma zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Lucuma voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Lucuma te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline