Alles over Ossengal (Ox Bile)

Ossengal is een uniek voedingssupplement dat is ontwikkeld om de leverproductie van gal te ondersteunen en de gezonde vetvertering te bevorderen. Op deze pagina vind je alles over ossengal, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat ossengalis en waarom mensen het als supplement nemen, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Ossengal (Ox Bile)?

Ossengal is een extract van de gal van een os. Omdat het is gemaakt van de gal van een dier, bevat het veel van de spijsverteringsenzymen en voedingsstoffen die we nodig hebben om ons voedsel te verteren. Ossengal is afkomstig van een runderbron en is een geschikt supplement voor de productie van gal door de lever. Gal wordt van nature door het lichaam geproduceerd en wordt gebruikt bij het verteringsproces.

Omdat gal stoffen bevat die de juiste afbraak van vet bevorderen, is het essentieel voor ons juiste metabolisme van vet voedsel zoals zuivelproducten, oliën en vlees.

wat is ossengal?
ossengal

Wat doet Ossengal?

Gal wordt geproduceerd in de lever en tijdelijk opgeslagen in de galblaas. Gal is een emulgator die nodig is voor de vertering en assimilatie van vetten en vetoplosbare voedingsstoffen. Het galsap bestaat uit een mengsel van galzouten, galzuren, cholesterol, bilirubine en fosfolipiden (voornamelijk fosfatidylcholine). Zonder galblaas is een persoon bij elke maaltijd afhankelijk van exogene gal omdat de galreserve ontbreekt.

Het gebruik van ossengal helpt de vetopname te bevorderen, ondersteunt een normaal cholesterolgehalte en helpt de lever en darmen te functioneren.

Hoe gebruik je Ossengal?

Ossengal supplementen worden meestal bij een maaltijd ingenomen om te helpen bij de opname en vertering van vetten en in vet oplosbare vitamines. Neem een dosis van 125 tot 500 mg ossengal bij elke maaltijd die vet bevat.

wat is ossengal?


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline