Alles over Colostrum

Colostrum wordt ook wel biest genoemd en is de voormelk die bij zoogdieren gevormd wordt na de bevalling. Op deze pagina vind je alles over Colostrum, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Colostrum is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Colostrum?

Colostrum wordt ook wel biest genoemd en is de voormelk die bij zoogdieren gevormd wordt na de bevalling. Na 3-5 dagen verandert de samenstelling in gewone moedermelk. Colostrum bevat onder meer immunoglobulinen, groeifactoren, interferonen, interleukinen en lactoferrine.

Nadat een baby is geboren, wordt colostrum vervangen door rijpe moedermelk. Colostrum is onderzocht vanwege zijn immunologische voordelen voor pasgeborenen, maar ook voor volwassenen. Het bevat ook voedingsstoffen zoals calcium, eiwitten en vitamine D die helpen bij de botontwikkeling.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Colostrum?

Colostrum is een voedingsrijke, dikke, geelachtige substantie die wordt geproduceerd in de moedermelk van zoogdieren. Deze stof kan helpen bij het opbouwen van het immuunsysteem van pasgeborenen en nieuwe moeders. Het bevat belangrijke antistoffen en immuuncellen die helpen in de eerste paar dagen van pasgeborenen. Het helpt bij het opbouwen van hun immuniteit, evenals hun spijsverteringsstelsel, ogen en hersenen.

De toepassingen, voordelen en werking van Colostrum:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Colostrum worden geadviseerd in een dosering variërend van 500-2000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

In Nederland heeft ongeveer 2% van de volwassenen lactose-intolerantie. Hun lichaam maakt te weinig van het enzym lactase aan dat nodig is om melksuiker in melk te verteren. Veel mensen verdragen Colostrum wel, maar niet allemaal. Wees dus voorzichtig bij lactose intolerantie.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Colostrum:

Colostrum wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Colostrum en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Colostrum langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Colostrum productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Colostrum te koop?" Wij leveren enkel de beste Colostrum waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Colostrum zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Colostrum voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Colostrum te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline