Alles over Polyporus

Polyporus is de populairste paddestoel voor vochtafdrijving. Als je wil weten wat Polyporus is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Polyporus Umbellatus: Vochtafdrijving

De Polyporus (Schermpjeseikhaas) paddenstoel is redelijk zeldzaam en groeit op de wortels van eiken- en berkenbomen. Qua vorm groeien de "bladeren" van de polyporus umbellatus over elkaar heen en vormen samen een grote bol die tot 40 centimeter in diameter kan worden.

Al in de middeleeuwen wordt de paddenstoel beschreven als diuretica* en wordt gebruikt voor het ondersteunen van de vochtafdrijving* (vooral dikke enkels/benen).

polyporus
polyporus

Polyporus: Wild of gekweekt?

Omdat wilde Polyporus zo zeldzaam is en daarom zo prijzig, was het aantrekkelijk om de paddenstoel te gaan kweken.

Paddestoelen produceren, net zoals mensen, vitamine D wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht. Het is eigenlijk de enige bron van niet dierlijke afkomst dat een aanzienlijke hoeveelheid vitamine D bevat.

Wilde paddenstoelen bevatten vitamine D, terwijl gekweekte varianten vitamine D produceren wanneer ze aan ultraviolet licht worden blootgesteld. Als je dus voor gekweekte paddestoelen kies, zorg dat het van een goede kwaliteit is zodat het wel vitamine D bevat.

Polyporus voor Vochtafdrijving

Vocht vasthouden in de vorm van urinezuur kan leiden vervelende aandoeningen. Het is ook bekend bij velen dat een teveel aan vocht kan leiden tot zware benen, dikke enkels en spataders.

Polyporus is bij uitstek de paddestoel om te kiezen wanneer je ondersteuning wil voor een goede vochtafdrijving.

Polyporus

De toepassingen, voordelen en werking van Polyporus:

✔  Polyporus is goed voor de vochtafdrijving*

✔  Polyporus helpt de natuurlijke vochtafdrijving te stimuleren*

 

 

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Hou je teveel vocht vast? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Polyporus wordt vaak samen gebruikt met:

Supplementen met soortgelijke effecten worden vaak gecombineerd met Reishi voor sneller en nog sterker effect. Voor een goede combinatie kijk je naar Astaxanthine, Chaga en Camu Camu.

Meest gestelde vragen over Polyporus:

Is Polyporus veilig?

Polyporus is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Polyporus en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Polyporus bijwerkingen en nadelen?

Polyporus is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Polyporus?

Veel mensen gebruiken Polyporus langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Polyporus productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Polyporus anders dan de Polyporus van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Polyporus te koop?" Wij leveren enkel de beste Polyporus waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Polyporus te voelen?

Polyporus is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Polyporus voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Polyporus te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline