Alles over Vlierbes (Elderberry)

De Vlierbes is een gezonde groente die op verschillende manieren bereid kan worden. Op deze pagina vind je alles over de Vlierbes, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Vlierbes is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Vlierbes?

Vlierbes (Elderberry) is een veel voorkomende struik, ook wel Sambucus Nigra genoemd, die groeit in Europa, Noord-Amerika en Azië. Vlierbes is een vrucht die erg populair is voor het maken van jam, likeuren en wijn. Het wordt ook geserveerd als ontbijtgerecht met yoghurt en granola.

Er bestaan veel verschillende soorten vlierbessen verspreid over de hele wereld. De belangrijkste soorten zijn de zwarte vlierbessen, ook wel gewone vlier genoemd, de peterselievlier, wat een variant is op de zwarte vlier, de trosvlier en de kruidvlier. De meest bekende is de zwarte vlier.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Vlierbes?

Vlierbes is een struik die een verscheidenheid aan gezonde alkaloïden bevat, waaronder anthocyanines, proanthocyanidinen, flavonoïden en fenolen. Van deze verbindingen is aangetoond dat ze veel gunstige effecten hebben. Het staat bekend als een superfood omdat het grote hoeveelheden vitamine C, foliumzuur, ijzer, magnesium en kalium bevat.

Vlierbessen voorzien het immuunsysteem van veel voedingsstoffen, zoals vitamine C, bètacaroteen, flavonoïden en anthocyanines. De voordelen van vlierbessen kunnen op verschillende manieren worden genoten: als siroop, supplement of thee.

De toepassingen, voordelen en werking van Vlierbes:

✔  Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem*

✔  Draagt bij aan een goede vochthuishouding*

✔  Heeft een verzachtende invloed op luchtwegen*

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan vlierbes worden geadviseerd in een dosering variërend van 3 tot 5 gram per dag of 300 tot 500 mg extract. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Mensen met diabetes moeten voorzichtig zijn, omdat vlierbessen het bloedsuikergehalte kunnen verhogen.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Vlierbes:

Vlierbes wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Vlierbes en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Vlierbes langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Vlierbes productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Vlierbes te koop?" Wij leveren enkel de beste Vlierbes waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vlierbes zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Vlierbes voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Vlierbes te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline