Alles over Pectinase

Pectinase is een enzym dat pectine afbreekt. Pectine is een belangrijk bestanddeel van de celwanden van fruit. Op deze pagina vind je alles over de Pectinase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Pectinase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Pectinase?

Pectinase is een enzym dat pectine afbreekt. Pectine is een belangrijk bestanddeel van de celwanden van planten (vooral fruit) en het is een van de belangrijkste bindmiddelen in jam. Het pectinase-enzym breekt de in water oplosbare pectines af in oplosbare moleculen, die op hun beurt de hele celwanden afbreken om de inhoud in individuele cellen vrij te maken.

Kortom, deze enzymen breken de bindingen af die cellen bij elkaar houden, waardoor planten hun suikers en andere voedingsstoffen kunnen vrijgeven.

wat is Pectinase?
wat doet Pectinase?

Hoe werkt Pectinase?

Pectinase is een enzymatisch middel dat wordt gebruikt om pectine, een polysacharide dat planten helpt om water en mineralen op te slaan, af te breken tot kleinere moleculen. Pectinase wordt van nature door bacteriën geproduceerd, maar het enzym kan ook worden ontwikkeld en gebruikt in industriële producten zoals voedseladditieven.

Het enzym wordt voornamelijk gebruikt om meer vloeibare jam te produceren met een lager suikergehalte.

De toepassingen, voordelen en werking van Pectinase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 25-50 (endo-PGU) per dag Pectinase

Bij specifieke ondersteuning > 50 (endo-PGU) per dag Pectinase

Wanneer kan je het beste Pectinase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die koolhydraten en/of zetmeel bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is Pectinase?

Meest gestelde vragen over Pectinase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Pectinase of pancreasproteasen, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Pectinase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Pectinase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Pectinase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het koolhydraten in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline