Alles over Gember

Gember is een populair ingrediënt in veel gerechten. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Gember, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Gember is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Gember?

Gember is een populair kruid dat als ingrediënt in veel gerechten wordt gebruikt. Het wordt al eeuwenlang als medicijn gebruikt.

Gemberwortel bevat verbindingen die de efficiëntie van het immuunsysteem kunnen verhogen, en daarom wordt het vaak gebruikt in natuurlijke suppletie. Er zijn ook onderzoeken die aantonen dat gember kan helpen bij misselijkheid.

wat is Gember?
wat doet gember?

Hoe werkt Gember?

De geneeskrachtige eigenschappen van gember zijn te danken aan de aanwezigheid van drie belangrijke componenten, namelijk gingerols, shogaols en zingerones. Deze actieve verbindingen produceren effecten die bijzonder effectief zijn.

Gingerols en shogaols zijn antioxidanten die in gember worden aangetroffen. Zingerones zijn verbindingen die in gember worden aangetroffen en die als penetrante middelen werken door de trigeminuszenuw te stimuleren. Deze actieve verbindingen produceren effecten die bijzonder effectief zijn.

De toepassingen, voordelen en werking van Gember:

✔  Draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem*

✔  Draagt bij aan de normale werking van de darmen*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan gember worden geadviseerd in een dosering variërend van 500-1000 mg per dag. Als onderhoud kan het gebruik van 500 mg per dag volstaan. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Gember lijkt veilig wanneer het in kleine hoeveelheden oraal wordt ingenomen, maar er zijn enkele bijwerkingen waarmee rekening moet worden gehouden voordat u grote hoeveelheden consumeert of wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft. Gember kan in hoge doseringen zorgen voor een opgeblazen gevoel.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline