Alles over Lactase

Lactase is een spijsverteringsenzym dat de melksuiker lactose afbreekt, daarom wordt het lactase genoemd. Op deze pagina vind je alles over de Lactase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Lactase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Lactase?

Lactase is een spijsverteringsenzym dat de melksuiker lactose afbreekt, daarom wordt het lactase genoemd. Het is wat mensen in staat stelt om de melksuiker lactose te verteren en af te breken. Lactase wordt aangetroffen in de dunne darm en breekt lactose af in twee eenvoudigere suikers, glucose en galactose.

Lactase is een enzym dat in het menselijk lichaam wordt aangemaakt en dat lactose in zuivelproducten afbreekt. Wanneer mensen stoppen met het produceren van lactose, worden ze beschouwd als lactose-intolerant.

wat is Lactase?
wat doet Lactase?

Hoe werkt Lactase?

Lactase is het enzym dat lactose afbreekt, de suiker die in melk zit. Het wordt geproduceerd door de cellen die de dunne darm bekleden tijdens de kindertijd en de kindertijd. Lactase helpt lactose af te breken tot glucose en galactose, die als energie kunnen worden gebruikt. De productie van lactose gedurende deze tijd zorgt ervoor dat baby's hun immuunsysteem kunnen opbouwen terwijl ze moedermelk consumeren.

De toepassingen, voordelen en werking van Lactase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 2000-7000 ALU per dag Lactase

Bij specifieke ondersteuning > 7000 ALU per dag Lactase

Wanneer kan je het beste Lactase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die lactose (zuivel) bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is Lactase?

Meest gestelde vragen over Lactase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Lactase, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Lactase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Lactase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Lactase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het vezels in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline