Alles over Invertase

Invertase is een enzym dat sucrose kan afbreken en omzetten in de enkelvoudige suikers fructose en glucose. Op deze pagina vind je alles over de Invertase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Invertase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Invertase?

Invertase is een enzym dat sucrose kan afbreken en omzetten in de enkelvoudige suikers fructose en glucose. Het wordt vaak gevonden in honing, kiwi, appels en aardbeien. Het enzym is verantwoordelijk voor het inversieproces waarbij sucrose wordt afgebroken tot twee kleinere suikers. Invertase werkt in op een reactie die bekend staat als hydrolyse, waarbij grotere moleculen in kleinere worden afgebroken.

Invertasen bevinden zich over het algemeen in de dikke darm.

wat is Invertase?
wat doet Invertase?

Hoe werkt Invertase?

Invertase is een type enzym dat de hydrolyse van sucrose tot glucose katalyseert. Dit proces staat ook bekend als "inversie" en wordt gebruikt bij de productie van vele artikelen.

Invertase heeft ook het vermogen om sucrose, of tafelsuiker, af te breken tot één molecuul glucose en één molecuul fructose. Deze reactie wordt gebruikt bij het maken van fructose-glucosestroop en invertsuiker.

De toepassingen, voordelen en werking van Invertase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 250 SU per dag Invertase

Bij specifieke ondersteuning > 500-1000 SU per dag Invertase

Wanneer kan je het beste Invertase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die suiker bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is Invertase?

Meest gestelde vragen over Invertase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Invertase, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Invertase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Invertase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Invertase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het vezels in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline