Alles over Camu Camu

Camu Camu is de beste manier om natuurlijke Vitamine C binnen te krijgen. Op deze pagina vind je alles over de Camu Camu, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Camu Camu is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Camu Camu?

> Camu Camu is de beste bron voor natuurlijke Vitamine C.

> Camu Camu kopen is een van de beste oplossingen voor het immuunsysteem.

> Kies altijd voor Camu Camu en niet voor synthetische Vitamine C.

Camu Camu (Myrciaria dubia) is de rood-paarse bes uit het Amazonegebied dat wordt gezien als ‘s werelds rijkste bron van natuurlijke vitamine C. Camu camu komt uit Peru waar de vruchten met de hand worden geplukt tijdens het regenseizoen. Het land waarop de camu camu struiken groeien is dan helemaal onder water gelopen.

Met bootjes worden de vruchten geoogst en geselecteerd. De vruchten worden vervolgens gepeld en zorgvuldig gedroogd. Hierbij wordt de temperatuur goed in de gaten gehouden zodat het nooit boven de 45 graden komt. Het gedroogde vruchtvlees wordt vervolgens fijngemalen tot poeder. Met deze methode krijg je een hoogwaardige kwaliteit aan camu camu poeder waarin de hoge concentratie vitaminen en mineralen behouden wordt.

wat is maca?
wat doet camu camu?

Hoe werkt Camu Camu?

Camu camu poeder beschikt ook over vele fytochemicaliën, een scala aan antioxidanten en myrtillin galluszuur. Camu camu kan veel gunstige effecten op je lichaam hebben. Het grote voordeel van natuurlijke producten zoals camu camu is dat het méér vitale voedingsstoffen bevat dan uitsluitend vitamine C. Dit pleit ervoor om camu camu te gebruiken in plaats van vitamine C. Een voedingssupplement, hoe waardevol ook, bevat uitsluitend die ene vitamine of mineraal (of een combinatie, afhankelijk van wat voor voedingssupplement het is). Maar vitamines en mineralen werken nooit alleen. Ze hebben andere voedingstoffen nodig om werkzaam te zijn.

Waarom synthethisch, als het ook natuurlijk kan?

Veel mensen gebruiken vitamine C supplementen, echter deze bevatten vaak gesynthetiseerde stoffen. Purason camu camu is volledig vrij van toevoegingen als maltodextrine, maniok wortel of toegevoegde vitamine C. Deze camu camu is 100% puur. Supplementen met 1000 mg Vitamine C zijn ALTIJD synthethisch. Het gaat om synthetische ascorbinezuur, dat gewoonweg niet dezelfde kwaliteiten heeft als een goede biologische natuurlijke vitamine C, zoals gevonden in Camu Camu.

Camu Camu zit vol met goede stoffen

Vitamine C is beschikbaar in verse groenten en fruit, maar je krijgt zelden genoeg vitamine C binnen. In vergelijking met sinaasappels biedt het dertig keer meer vitamine C, tien keer meer ijzer, drie keer meer niacine, twee keer zoveel riboflavine en 50% meer fosfor.

Myrtillin Galluszuur

Galluszuur is een organisch zuur, een geoxideerd polyfenol, dat in veel stoffen voorkomt. Rode wijn bevat zesmaal zo veel galluszuur als witte wijn. Het is een van de gezondste stoffen voor hart en bloedvaten.

camu-camu-bio

Camu Camu Raw BIO

Dit product bevat geen extract maar echte biologische onbewerkte raw poeder. Hoewel veel mensen vitamine C supplementen gebruiken, bevatten deze vaak gesynthetiseerde stoffen. Purason Camu Camu is volledig vrij van toevoegingen en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit.

• Beste bron van natuurlijk Vitamine C
• Biologisch gecertificeerd
• Geen toevoegingen
• Beste prijs/kwaliteit

Meer informatie

Meest gestelde vragen over Camu Camu:

Camu Camu is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Camu Camu, en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Enkele mensen ervaren lichte darmklachten tijdens het gebruik van Camu Camu, maar dit is vrij zeldzaam. Wij adviseren altijd om bij twijfel laag te beginnen met doseren.

Veel mensen gebruiken Camu Camu langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor het compleet maken van je dieet een heel voor de hand liggende keuze. Je kunt op elke desbetreffende Camu Camu productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline