Alles over Auricularia

Auricularia bevat als enige paddestoel de stof diosmine. Op deze pagina vind je alles over de Auricularia, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Auricularia is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Auricularia: Oor van het Woud

De Auricularia, ook wel Judasoor, komt op veel plaatsen op de wereld voor waaronder Nederland en België. In de traditionele Chinese geneeskunde wordt de paddenstoel al duizenden jaren gebruikt voor de doorbloeding*. Recentelijk wetenschappelijk onderzoek naar de actieve stoffen in de Auricularia wijzen een sterke ondersteuning van de bloedvaten* aan.

Auricularia zit vol met polysacchariden, beta-glucanen en diosmine (een stof dat vaak voor de doorbloeding ingezet wordt)

auricularia
auricularia diosmine

Auricularia: Diosmine

Auricularia is de enige paddestoel die een werkzame hoeveelheid diosmine bevat. Diosmine (diosmetin 7-O-rutinoside) is een verrijkte flavonoide merteen sterke vaatbeschermende werking.

Deze stoffen worden ook wel ‘flebotonische’ supplementen genoemd; ze vergroten de tonus in de aders en stimuleren de bloedcirculatie.

De toepassingen, voordelen en werking van Auricularia:

✔  Auricularia is goed voor de doorbloeding*

✔  Auricularia ondersteunt de bloedvaten*

✔  Auricularia werkt flebotonisch

✔  Auricularia ondersteunt de afweer*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Doorbloeding problemen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geinformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Auricularia? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Auricularia wordt vaak samen gebruikt met:

Supplementen met soortgelijke effecten worden vaak gecombineerd met Chaga voor sneller en nog sterker effect. Voor een goede combinatie kijk je naar Astaxanthine, Reishi en Camu Camu.

Meest gestelde vragen over Auricularia:

Is Auricularia veilig?

Auricularia is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Auricularia en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Auricularia bijwerkingen en nadelen?

Auricularia is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Is te veel Auricularia schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Auricularia, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Auricularia te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Auricularia?

Veel mensen gebruiken Auricularia langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Auricularia productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Chaga anders dan de Auricularia van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Auricularia te koop?" Wij leveren enkel de beste Auricularia waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Auricularia te voelen?

Auricularia is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Auricularia voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Auricularia te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline