Alles over Lijnzaadolie

Lijnzaad is een populair supplement waarvan de gezondheidsvoordelen uitgebreid bestudeerd zijn. Op deze pagina vind je alles over de Lijnzaad, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Lijnzaad is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Lijnzaad?

Lijnzaadolie is een eetbare olie die wordt geproduceerd uit de zaden van de vlasplant. Het kan worden gebruikt als vervanging voor andere oliën bij het koken, bakken, braden en saladedressings.

Het is een rijke en stabiele bron van Omega-3 vetzuren en bevat een balans van zowel Omega-6 als Omega-3 vetzuren.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt lijnzaad?

ALA is een omega-3 vetzuur dat essentieel is voor de menselijke gezondheid. Het wordt voornamelijk aangetroffen in groenten, noten, sojabonen en eieren, maar zit in een hoge doseringen in lijnzaad.

Lijnzaadolie wordt gebruikt als aanvulling van plantaardige omega-3 vetzuren (alfa linoleenzuur) en is goed voor het behoud van een normaal cholesterolgehalte.

De toepassingen, voordelen en werking van Lijnzaad:

✔  Draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte*

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan lijnzaad worden geadviseerd in een dosering variërend van één eetlepel per dag, of 1000 mg in capsules. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Hoewel lijnzaad een superfood is, kan het in (hele) hoge doseringen voor maagklachten zorgen.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Lijnzaad:

Lijnzaad wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Lijnzaad en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Lijnzaad langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Lijnzaad productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Lijnzaad te koop?" Wij leveren enkel de beste Lijnzaad waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Lijnzaad zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Lijnzaad voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Lijnzaad te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline