Alles over Poria Cocos

De Poria paddestoel heeft een brede samenstelling aan nutriënten en werkzame stoffen. Op deze pagina vind je alles over de Poria, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Poria is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Poria Cocos: De Paddestoel Kokosnoot

Deze paddenstoel lijkt qua vorm op een kleine kokosnoot, vandaar de naamgeving cocos (kokos). De poria komt voor in het oosten van China en Australië en in het zuidoosten van de Verenigde Staten.

De paddenstoel groeit onder pijnbomen net als een aardappel onder de grond en grote exemplaren kunnen een gewicht bereiken van circa 10 kilogram. In tijden van schaarste bakten de Indianen in Noord Amerika een soort brood van de paddenstoel.

poria
wat doet poria?

Hoe werkt Poria?

De Poria paddestoel heeft een brede samenstelling aan nutrienten en werkzame stoffen. Het bevat bijvoorbeeld veel polysacchariden, ergosterol, fungisterol, choline, fosfolipiden, natrium, kalium, calcium, magnesium, ijzer, mangaan, zink, koper.

De toepassingen, voordelen en werking van Poria:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Poria worden geadviseerd in een dosering variërend van 500 mg extract per dag, gebaseerd op een algemene sterkte. Als onderhoud kan het gebruik van enkele honderden mg per dag volstaan. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Poria kan in (te) hoge doseringen diarree veroorzaken. Vermijd coprinusgebruik wanneer te dunne ontlasting plaatsvind.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline