Alles over Spermidine

Spermidine is een spannende stof die heel snel populair aan het worden is. Op deze pagina vind je alles over spermidine, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat spermidine is en waarom mensen het als supplement nemen, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Spermidine?

Spermidine is een natuurlijk voorkomend polycationisch alifatisch molecuul met de chemische formule C7H19N3. Het behoort tot de groep van polyamines, die een rol spelen in diverse biologische processen.

Het komt van nature voor in alle levende organismen, inclusief planten, dieren en bacterien. Het is een belangrijke molecuul voor de celgroei en -vernieuwing. Spermidine werd voor het eerst geïsoleerd in 1958 uit het sperma van zoogdieren, vandaar de naam. Later werd het aangetroffen in verschillende andere bronnen, zoals tarwekiemen, sojabonen, champignons, rijpe kaas, kippenlever, en erwten. Het wordt in het lichaam ook aangemaakt uit aminozuren.

Spermidine is alleen maar vrij verkrijgbaar wanneer het uit een natuurlijke bron, zoals tarwekiemen komt. Dit geniet sowieso de voorkeur over de synthetische variant.

wat is spermidine?
spermidine

Wat doet Spermidine?

Spermidine wordt in het lichaam aangemaakt uit aminozuren en kan ook uit voeding worden verkregen. Spermidine werkt door de activatie van autophagie, een proces waarbij beschadigde of oude celonderdelen worden afgebroken en gerecycled. Dit proces wordt gereguleerd door een complex netwerk van eiwitten en signaalroutes, waarbij spermidine een belangrijke rol speelt als regulator.

Wanneer spermidine bindt aan bepaalde eiwitten, kan het de activiteit van deze eiwitten veranderen. Hoewel er nog veel onderzoek nodig is om de precieze mechanismen van spermidine in het lichaam te begrijpen, is het duidelijk dat dit molecuul een belangrijke rol gaat spelen in suppletie.

De toepassingen, voordelen en werking van Spermidine:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering & Gebruik

Algemene dosering > 1-2 x 2 mg per dag Spermidine

Bij specifieke ondersteuning > 3 x per dag 2 mg Spermidine

De gebruikelijke dosis Spermidine is 4 milligram per dag, verdeeld over twee porties.

Wanneer kan je het beste Spermidine innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt.

wat is gelatine?

Wij verkopen het #1 merk SpermidineLife® van Longevity Labs+

Ontdek SpermidineLIFE®

Longevity Labs+ gelooft in het maken van hoogwaardige producten geïnspireerd door de natuur en ondersteund door wetenschap om de gezondheid en levensduur van mensen te vergroten. In 2016 is spermidineLIFE® opgericht, gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek van Dr. Frank Madeo aan de Universiteit van Graz.

Longevity Labs+, gevestigd in Oostenrijk en de VS, beweert het eerste bedrijf te zijn dat spermidine-supplementatie op de wereldmarkt introduceert en het enige bedrijf dat klinische studies met spermidine uitvoert via partnerschappen met toonaangevende spermidine-onderzoekers wereldwijd.

Het actieve ingrediënt in SpermidineLIFE®, het CelVio Complex, bestaat uit natuurlijk geëxtraheerde, lokaal geproduceerde, niet-GMO Europese tarwekiemen en is goedgekeurd als een nieuw voedsel in Europa door de EFSA. Het laboratorium-geverifieerde, spermidine-rijke full-spectrum extract bevat ook toegevoegde polyamines, gezonde vetten, vitamines en mineralen. Dit CelVio Complex wordt gebruikt in klinische studies bij mensen over de hele wereld vanwege het uniek hoge spermidinegehalte en de hoge veiligheid en verdraagbaarheid.

wat is spermidine?
spermidine

Pioniers in spermidine-supplementatie

De ultramoderne, eigen productiefaciliteit van Longevity Labs+ beschikt over GMP en vegetarische/veganistische statussen. Longevity Labs+ is een van de weinige supplementenbedrijven die zijn eigen productie in eigen huis uitvoert, waardoor het bedrijf in staat is processen en ingrediënten in de loop van de tijd te wijzigen en te verbeteren.

Veilig en verdraagbaar: klinisch bewezen

SpermidineLIFE® is de enige vorm van spermidine op de wereldmarkt die zowel door het Oostenrijkse AGES als het Europese EFSA is geverifieerd als legaal en veilig nieuw voedsel. SpermidineLIFE® is klinisch getest door derden bij mensen en heeft een hoge veiligheid en verdraagbaarheid aangetoond zonder gemelde bijwerkingen.

SpermidineLIFE® bestaat uit tarwekiemen die rijk zijn aan spermidine, getest door derden, geëxtraheerd met behulp van een gepatenteerd, op water gebaseerd extractieproces zonder zware oplosmiddelen, en verrijkt met thiamine en zink

Let op: SpermidineLIFE® bevat gluten en is niet geschikt voor mensen met glutenallergieën of intoleranties.

Meest gestelde vragen over Spermidine:

Spermidine is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Spermidine en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Spermidine is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Spermidine, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Spermidine te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Spermidine langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Spermidine productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Spermidine te koop?" Wij leveren enkel de beste Spermidine waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline