Alles over Prolyl-oligopeptidase

Prolyl-oligopeptidase is een zeer belangrijk enzym dat een sleutelrol speelt in het verteringsproces van gluten. Op deze pagina vind je alles over de Prolyl-oligopeptidase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Prolyl-oligopeptidase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Prolyl-oligopeptidase?

Prolyl oligopeptidase is een enzym dat eiwitten afbreekt. Gluten zijn eiwitten die van nature voorkomen in bepaalde graansoorten, zoals tarwe, rogge en gerst. Omdat gluten rijk zijn aan het aminozuur proline, kunnen deze lastig afbreekbaar zijn.

Dit enzym heeft een brede pH-werkingsrange, waardoor het in staat is zowel in maag als darmen gluten volledig te neutraliseren. De meeste glutenafbrekende enzymen hebben geen invloed op de gliadine-epitopen van gluten.

wat is propyl?
wat doet propyl?

Hoe werkt Prolyl-oligopeptidase?

Prolyl oligopeptidase wordt gevonden in zowel prokaryoten als eukaryoten. Prolyl oligopeptidase kent zijn optimale werking bij een pH van 4-5 en blijft stabiel bij pH van 2. Het enzym is dus volledig bestand tegen pepsine.

Bovendien breekt dit enzym efficiënt alle T-celstimulerende peptiden af, evenals intacte glutenmoleculen. Daarmee stellen onderzoekers dat dit enzym uit Aspergillus niger het meest efficiënt is in het afbreken van gluten.

De toepassingen, voordelen en werking van Prolyl-oligopeptidase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 50.000 tot 80.000 PPI per dag Prolyl-oligopeptidase

Bij specifieke ondersteuning > 80.000 PPI per dag Prolyl-oligopeptidase

Wanneer kan je het beste Prolyl-oligopeptidase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd dat gluten bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is propyl?

Meest gestelde vragen over Prolyl-oligopeptidase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op amylase of pancreasproteasen, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Prolyl-oligopeptidase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Prolyl-oligopeptidase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van amylase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het gluten in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline