Alles over Lithothamnium (Rode Alg)

Lithothamnium is een kleine calciumhoudende alg en is een 100% plantaardig calcium en magnesium supplement in poedervorm. Op deze pagina vindt je alles over Lithothamnium, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Lithothamnium is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Lithothamnium?

Lithothamnium bevat gemiddeld 32% goed opneembaar calcium. Het is een samenwerking van maar liefst 74 zeemineralen en dit allemaal in een bioactieve of zeer goed opneembare vorm. Het hoofdbestanddeel bestaat uit een goed opneembare vorm van calciumcarbonaat: de structuur daarvan is heel open, poreus en hydrateert zeer goed. Door deze samenstelling wordt de calcium goed opgenomen in het lichaam.

Deze unieke plantaardige mineralenbron, die bovendien bijzonder goed in het lichaam wordt opgenomen, is rijk aan calcium en daardoor goed voor de kalkhuishouding en het behoud van sterke botten. Lithothamnium is een prima, vegetarisch middel voor mensen met een verhoogde kalkbehoefte (groei, overgang en senioren).

Lithothamnium
lithothamnium

Waarom Lithothamnium gebruiken?

Deze bijzondere kalkhoudende alg is een vegetarische bron van biologisch beschikbaar calcium en magnesium. Het bevat meer dan 70 extra belangrijke sporenmineralen. Rode alg levert calcium en magnesium en is daardoor onder meer goed voor de botten, tanden en spieren.

Vanwege de plantaardige oorsprong is het rode alg supplement geschikt voor veganisten.

De toepassingen, voordelen en werking van Lithothamnium:

✔  Goed voor de botten*

✔  Ondersteunt het gebit*

✔  Voor geestelijke energie*

✔  Voor een goede gemoedstoestand*

✔  Voor een heldere geest*

✔  Goed voor de spieren*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig voor de botten? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

De beste Lithothamnium supplementen

Waar kun je Lithothamnium zeewier kopen? Zeewier producten zijn in beperkte mate verkrijgbaar in Nederland. Zeewier kun je kopen bij natuurwinkels, grotere supermarkten en toko's. Het assortiment varieert, meestal kun je gedroogde varianten kopen.

Onze zeewieren zijn bijna allemaal biologisch gecertificeerd en komen bijna allemaal uit Europa. Ze zijn geanalyseerd, gekeurd en hebben een kwaliteitsgarantie.

De beste Lithothamnium supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Gekeurd en geanalyseerd
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Verschillende werkzame stoffen
  • Zijn biologisch
Lithothamnium supplement

Meest gestelde vragen over Lithothamnium:

Lithothamnium wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Lithothamnium en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Sommige zeewieren, zoals Lithothamnium, kunnen hoeveelheden jodium bevatten, mensen met problemen aan de schildklier moeten voorzichtig zijn.

Veel mensen gebruiken Lithothamnium langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve categorieën die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Lithothamnium productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren om dit te bekijken, ervaringen helpen!

Lithothamnium is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van zeewier voelen de effecten na een maand. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag zeewier te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline