Alles over Lecithine

Lecithine is een lichaamseigen stof. Het is een bestanddeel van alle celwanden in het lichaam. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Lecithine, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Lecithine is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Lecithine?

Lecithine is een lichaamseigen stof. Het is een bestanddeel van alle celwanden in het lichaam. Daarnaast werkt lecithine als emulgator. Lecithine zorgt ervoor dat andere vetten in water kunnen oplossen. Zo kunnen ze uit het lichaam worden verwijderd.

Lecithine is een mengsel van glycolipiden, triglyceriden en fosfolipiden. Eierdooiers en sojabonen bevatten veel lecithine, maar het kan ook worden gewonnen uit zonnebloempitten.

wat is Lecithine?
wat doet Lecithine?

Hoe werkt Lecithine?

Lecithine is een wasachtige vetsoort (lipide) die door elke cel in het lichaam wordt benut. Omdat het een goede emulgator is, wordt het ook in de voedingsindustrie veelvuldig gebruikt. Een emulgator is een stof die het mogelijk maakt water en vet te verbinden. In ons lichaam is lecithine een bestanddeel van celwanden die het passeren van voedingsstoffen in en uit de cellen regelen.

De toepassingen, voordelen en werking van Lecithine:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan lecithine worden geadviseerd in een dosering variërend van 1200-3600 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Kan in uitzonderlijke gevallen misselijkheid, verminderde eetlust of verhoogde speekselproductie veroorzaken.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline