shakthee kwaliteit

Shakthee
Gezonde Theekruiden

Shakthee: Gezonde theekruiden


Welkom in de geweldige wereld van thee en kruideninfusies. Het is Shakthee in de jaren duidelijk geworden dat er in thee en kruideninfusies grote verschillen in kwaliteit zijn. De meeste merken gebruiken namelijk (natuurlijke) aroma’s en hierdoor proef je niet de echte smaak van de gebruikte kruiden, fruit of planten in de thee. Het werd dan ook tijd voor theeproducten volledig vrij van natuurlijke aroma’s en andere onzuivere toevoegingen.

Bij Shakthee is de kwaliteit van de producten het allerbelangrijkste, dus wanneer het mogelijk is worden grondstoffen via eigen verwerkingslijnen verwerkt. De expertise die in de loop van tientallen jaren zijn opgebouwd in combinatie met speciale apparatuur zorgen ervoor dat de producten met zorg verwerkt kunnen worden.

shakthee kwaliteit
shakthee productie

Oude waarden, Nieuwe technologie


Shakthee heeft geen voorkeur voor oud of nieuw, Shakthee gebruikt gewoon altijd wat de beste manier lijkt te zijn om doelstellingen te bereiken met behulp van hightech apparatuur in harmonie met traditionele productieprocessen.

Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en Shakthee is gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 50,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline