Alles over Xylanase

Xylanase is een natuurlijk spijsverteringsenzym dat de bindingen van xylan afbreekt. Op deze pagina vind je alles over de Xylanase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Xylanase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Xylanase?

Xylanase is een natuurlijk spijsverteringsenzym dat de bindingen van xylan afbreekt, waardoor het toegang krijgt tot andere energiebronnen. Het vezelachtige materiaal, xylaan, is een onderdeel van de plantencelwand dat niet gemakkelijk door mensen wordt afgebroken. Xylanase helpt bij het afbreken van koolhydraten.

Xylanase is een enzym dat de polysachariden in plantencelwanden afbreekt. Het is een wit en donzig poeder dat kan worden gemengd in om de vezelige cellulose af te breken.

wat is Xylanase?
wat doet Xylanase?

Hoe werkt Xylanase?

Het xylanase-enzym is een eiwit dat werkt als een endo-werkend exo-polymerase, dat de grote suikermoleculen, xylans genaamd, afbreekt tot kleinere suikermoleculen. Xylans zijn een van de meest voorkomende polysachariden op aarde, zowel in planten als in dieren.

Xylanase is een spijsverteringsenzym dat plantaardig en dierlijk weefsel afbreekt. Het enzym hydrolyseert xylose, een pentosesuiker, tot xylulose en vervolgens tot xylitol. De afbraak van deze suiker kan belangrijk zijn voor de spijsvertering van zowel mens als dier.

De toepassingen, voordelen en werking van Xylanase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 500-1000 XU per dag Xylanase

Bij specifieke ondersteuning > 1000 XU per dag Xylanase

Wanneer kan je het beste Xylanase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die koolhydraten en/of zetmeel bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is Xylanase?

Meest gestelde vragen over Xylanase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Xylanase of pancreasproteasen, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Xylanase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Xylanase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Xylanase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het koolhydraten in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline