Alles over Peptidase (DPP-IV)

Peptidasen kunnen nuttig zijn bij het verteren van rauwe eiwitten zoals vlees of eieren, die het moeilijk hebben om zelfstandig af te breken. Op deze pagina vind je alles over de Peptidase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Peptidase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Peptidase?

Peptidase is een enzym dat eiwitten afbreekt in kleinere fragmenten. In het menselijk lichaam worden peptidasen aangetroffen in de maag, de dunne darm en in bepaalde delen van de alvleesklier, waar ze helpen bij het verteren van voedsel.

Peptidasen kunnen nuttig zijn bij het verteren van rauwe eiwitten zoals vlees of eieren, die het moeilijk hebben om zelfstandig af te breken. Het spijsverteringsstelsel is afhankelijk van deze enzymen om ze af te breken en het eiwit te extraheren uit het voedsel dat we eten.

wat is Peptidase?
wat doet Peptidase?

Hoe werkt Peptidase?

Peptidase, ook wel DPP-IV enzym, wordt normaliter door de cellen van de darm villi geproduceerd en is essentieel voor de volledige afbraak van proline bevattende voedingseiwitten zoals gluten en caseïne. Deze allergene eiwitten zijn zeer resistent voor hydrolyse door andere proteolytische enzymen en zijn betrokken bij een aantal ernstige ongewenste voedselreacties, waaronder de problemen in het darmgebied.

Peptidase is een proteolytisch enzym dat de endopeptidase-activiteit katalyseert die verantwoordelijk is voor het afbreken van eiwitten. Het enzym splitst peptidebindingen die grenzen aan carboxylgroepen en produceert aminozuren die kunnen worden gebruikt voor eiwitsynthese of andere doeleinden.

De toepassingen, voordelen en werking van Peptidase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 100-250 DPP-IV per dag Peptidase

Bij specifieke ondersteuning > 250 DPP-IV per dag Peptidase

Wanneer kan je het beste Peptidase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die eiwitten bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is Peptidase?

Meest gestelde vragen over Peptidase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Peptidase of pancreasproteasen, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Peptidase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Peptidase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Peptidase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het eiwitten in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline