Wat is Peptidase?
Peptidase is een enzym dat eiwitten afbreekt in kleinere fragmenten. In het menselijk lichaam worden peptidasen aangetroffen in de maag, de dunne darm en in bepaalde delen van de alvleesklier, waar ze helpen bij het verteren van voedsel.
Peptidasen kunnen nuttig zijn bij het verteren van rauwe eiwitten zoals vlees of eieren, die het moeilijk hebben om zelfstandig af te breken. Het spijsverteringsstelsel is afhankelijk van deze enzymen om ze af te breken en het eiwit te extraheren uit het voedsel dat we eten.
Dosering en gebruik
Algemene dosering > 100-250 DPP-IV per dag Peptidase
Bij specifieke ondersteuning > 250 DPP-IV per dag Peptidase
Wanneer kan je het beste Peptidase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die eiwitten bevat.
Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.
Login and Registration Form
Log In