Alles over Lavendel

Lavendel is een heerlijk ruikend kruid dat kan worden gebruikt voor koken, aromatherapie en voor cosmetische doeleinden. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Lavendel, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Lavendel is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Lavendel?

Lavendel is een overblijvend kruid in de Lamiaceae-familie. Het heeft een zoete, bloemige geur en kan worden gebruikt voor culinaire, medicinale en cosmetische doeleinden. Lavendel wordt vaak gebruikt als zoetstof voor thee omdat het weinig calorieën bevat en veel vitamine C bevat.

wat is Lavendel?
wat doet Lavendel?

Hoe werkt Lavendel?

Lavendel is een kruid dat kan worden gebruikt voor koken, aromatherapie en voor cosmetische doeleinden. Er zijn twee primaire gezonde alkaloïden in lavendel: linalool en lavandulol. Het heeft veel gezondheidsvoordelen, zoals het bevorderen van slaap.

Lavendel staat bekend om zijn kalmerende en verzachtende effecten, maar er wordt ook aangenomen dat het bacteriën bestrijdt en helpt bij bepaalde huidaandoeningen.

De toepassingen, voordelen en werking van Lavendel:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan lavendel worden geadviseerd in een dosering variërend van 2000-3000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

In zeldzame gevallen veroorzaakt lavendel lichte bijwerkingen. Het kan obstipatie, oprispingen of misselijkheid veroorzaken.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Lavendel:

Lavendel is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Lavendel en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Lavendel is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Astralagus kun je beter niet nemen als je een auto-immuun ziekte hebt of medicijnen inneemt die werken op het immuun systeem, zoals cyclophosphamide. Ook is aangetoond dat astralagus de afbraak van Lithium in je lichaam verhinderd, neem dit kruid dus niet als je lithium slikt. Ook kan het de bloedsuiker en bloeddruk beïnvloeden.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Lavendel, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Lavendel te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Lavendel langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Lavendel productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Lavendel te koop?" Wij leveren enkel de beste Lavendel waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Lavendel is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Lavendel voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Lavendel te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline