Alles over Tremella

Tremella bevat stoffen die vergelijkbaar zijn met hyaluronzuur. Op deze pagina vind je alles over de Tremella, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Tremella is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Tremella?

Tremella (tremella fuciformis) wordt ook wel de Sneeuw Paddestoel genoemd en wordt voornamelijk gebruikt voor de huid. Deze paddenstoel groeit vooral in tropische en subtropische streken als boompaddenstoel. Voor de toepassing als voedingssupplement wordt hij in grote getalen succesvol op een houtsubstraat gekweekt.

Als voedingssupplement heeft deze paddenstoel zeer waardevolle eigenschappen. Een bijzondere eigenschap is zijn vermogen om, vergelijkbaar met hyaluronzuur, water te binden en daardoor bij te dragen aan een gezonde en mooie huid.

wat is tremella?
wat doet tremella?

Hoe werkt Tremella?

In de Chinese geneeskunde wordt de paddenstoel zowel vers gebruikt als in gedroogde, vorm. Gedroogd zien ze er ongeveer uit als een vuistdikke klont. In tremella zitten vele flavonoïden en polyfenolen. De belangrijkste onder de polyfenolen zijn 4-hydroxybenzoïdezuur, gentisinezuur en 4-coumarinezuur.

Van tremella is het bekend dat het de aanmaak van het enzym superoxide dismutase bevorderd.

De toepassingen, voordelen en werking van Tremella:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Tremella worden geadviseerd in een dosering variërend van 300-600 mg extract per dag, gebaseerd op een algemene sterkte. Als onderhoud kan het gebruik van enkele honderden mg per dag volstaan. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Hoewel Tremella een paddestoel is dat door de overgrote meerderheid goed verdragen wordt, kan het bij een enkele darm ongemakken veroorzaken. Het gebruik van extracten, in plaats van poeder, maakt de kans op darmongemakken aanzienlijk kleiner.

tremella recept

Meest gestelde vragen over tremella:

Veel mensen gebruiken tremella langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende tremella productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste tremellaen te koop?" Wij leveren enkel de beste tremellaen waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Paddestoelen zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van tremella voelen de effecten na 5-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag tremella te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline