Alles over Rode Iep (Slippery Elm)

Rode iep bevat gezonde slijmstoffen en is bestandsdeel van essiac thee. Op deze pagina vind je alles over de Rode iep, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Rode iep is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Rode iep?

> Rode iep is één van de bestandsdelen van de essiac thee.
> Rode iep kopen is een van de beste oplossingen voor een betere weerstand.
> Rode iep is veilig, maar toch moeten sommige mensen voorzichtig zijn.

De rode iep (Ulmus Rubra) ook wel Ulmus fulva michx of slippery elm genoemd, werd in 1753 eerst aangezien voor de Ulmus Americana. In 1793 kwamen onderzoekers erachter dat het toch een ander soort iep was dan de Americana variant en kreeg het de naam Rubra.

De Rubra Is een loofboom die je vooral vindt in de wat vochtige hooglanden, ten oosten van Noord-Amerika.

Rode iep is 1 van de vier basis ingredienten van Rene Caisse haar recept voor Essiac thee

wat is rode iep?
wat doet rode iep?

Waarom voor Rode iep kiezen?

De rode iep heeft in Amerika van oudsher vele toepassingen, de boom groeit snel en geeft duurzaam hout wat niet snel rot. Ook de vezels in de boom zijn bijzonder sterk, hier wordt dan ook vaak draad of touw van gemaakt het is zelfs geschikt om kleding van te maken.

De rode iep heeft een slijmachtige binnen bast waar vaak thee van gemaakt wordt. De bladeren worden na te zijn gedroogd en vermalen tot poeder ook wel gebruikt als thee. Van de Rode iep wordt vrijwel alles gebruikt en je kan met recht zeggen dat deze boom zeer multifunctioneel is.

Waar wordt onze rode iep poeder van gemaakt?

De slijmachtige binnenbast wordt het meeste gebruikt voor thee, en deze kun je dan ook bij ons bestellen. Wij bieden geen poeder aan van de bladeren.

Welke inhoudsstoffen heeft de rode iep?

Deze binnenbast van de Rode iep bevat hoofdzakelijk Slijmstoffen, dit is ook de hoofdreden om Rode iep thee te gaan drinken. De belangrijkste slijmstof in rode iep poeder is de onverteerbare polysacharide op basis van galactulose. Naast slijmstoffen bevat rode iep 3-methylgalactose, rhamnose, galacturonzuur, Taninnen, oligomere procyaniden (OPC), harsen en mineralen.

rode iep

Wat zijn slijmstoffen?

Slijmstoffen zijn inhoudsstoffen van planten die vrij grote hoeveelheden water aan zich kunnen binden en dit omzetten tot een slijmerige gel/oplossing. Het is dan ook erg belangrijk wanneer je rode iep gebruikt dat je er voor zorgt voldoende te drinken op een dag. Aanbevolen is minimaal 1,5 liter water per dag te drinken.

Er zijn twee soorten slijmstoffen, een zure en neutrale variant. In Rode iep poeder zit de neutrale variant. Een slijmstof is een heterogene groep bioploymeren die vooral uit polysachariden bestaat. Tot de groep slijmstoffen behoren de vaak onverteerbare, complexe (lange) suikers en zetmelen.

Meest gestelde vragen over Rode iep:

Hoe gebruik je Rode iep?

Rode iep kun je 3 keer per dag 5 gr poeder in een kop warm water (200ml) doen. Rode iep leent zich ook goed voor het maken van een afkooksel. Hiervoor neem je 1 deel poeder en 8 delen water dit laat je 10 tot 15 minuten zachtjes koken. Hier kan je drie maal daags 1 kop van drinken.

Is Rode iep veilig?

Over het algemeen is rode iep poeder een zeer veilig kruid. Wel heeft Rode iep een wisselwerking met medicatie en andere voedingssupplementen, door de bindende werking worden deze minder goed opgenomen. Laat minimaal 1,5 uur zitten tussen inname rode iep en medicatie of andere voedingssupplementen, neem ze nooit gelijktijdig in. Rode iep kan prima en zonder problemen langdurig gebruikt worden.

Heeft Rode iep bijwerkingen en nadelen?

Rode iep is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Rode iep?

Veel mensen gebruiken Rode iep langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Rode iep productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Rode iep anders dan de Rode iep van de tuinen?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Rode iep te koop?" Wij leveren enkel de beste Rode iep waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Rode iep te voelen?

Rode iep is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Rode iep voelen de effecten na 5-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Rode iep te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline