Finse Paddestoelen

KAAPA Mushrooms

KAAPA Mushrooms

KAAPA Mushrooms is een Fins bedrijf dat sinds 2016 paddenstoelen kweekt. Wat begon als een hobby in een achtertuin groeide al snel uit tot een paddenstoelenboerderij met 20.000 boomstammen als kweekbodem voor paddenstoelen. Met de natuur als leerschool werden de meest ideale groeiomstandigheden per soort bestudeerd. Die worden nu toegepast in een indoor kweekfaciliteit, terwijl de oorspronkelijke boerderij nog steeds gebruikt wordt voor onderzoek en ontwikkeling.

jarrow formulas logo
xxx

KAAPA Biotech

Daarnaast werd KAAPA Biotech in het leven geroepen. Dit bedrijf doet onderzoek naar en ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de verwerking van paddenstoelen. Zo is er een speciaal extractie proces ontwikkeld met behulp van water, alcohol en ultrasoon techniek waardoor er zoveel mogelijk biologisch beschikbare bestanddelen bewaard blijven.

Volgens de UNESCO heeft Finland het schoonste water en de zuiverste lucht. KAAPA maakt daar niet alleen gebruik van, maar draagt daar ook aan bij door duurzaamheid als rode draad in het hele groei en productieproces te houden. De producten van KAAPA Mushrooms zijn biologisch gecertificeerd.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline