Alles over Paarse Mais

Paarse mais is een nieuwe maissoort die door plantenveredelaars is gemaakt en erg gezond is. Op deze pagina vind je alles over de Paarse Mais, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Paarse Mais is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Paarse Mais?

Paarse mais is een nieuwe maissoort die door plantenveredelaars is gemaakt. Het bevat tot 11 keer de hoeveelheid antioxidanten dan traditionele gele maïs. Het bevat ook meer eiwitten en vitamine C dan traditionele witte of gele maïs.

Het heeft een lager suikergehalte en een hoger vezelgehalte dan de meeste andere soorten maïs. Het heeft ook belangrijke antioxiderende eigenschappen en kan worden gebruikt als natuurlijke kleurstof voor levensmiddelen.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt paarsemais?

De kleur van de korrels komt van anthocyanine, een natuurlijk pigment dat in veel groenten en fruit voorkomt. Behalve dat het esthetisch aantrekkelijk is, kan paarse maïs ook gunstig zijn omdat is aangetoond dat het hogere niveaus van antioxidanten en fytonutriënten bevat dan traditionele variëteiten. De anthocyaninepigmenten bevinden zich in de zaadhuid en de buitenste schillen van de plant.

Paarse maïs bevat drie alkaloïden die gezond voor je zijn: saponinen, sapogeninen en fenolische verbindingen. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de antioxiderende eigenschappen van paarse maïs.

De toepassingen, voordelen en werking van Paarse Mais:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan paarse mais worden geadviseerd in een dosering variërend van 1 tot 3 gram per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Paarse Mais is een geweldige bron van vezels, maar ze kunnen ook enkele bijwerkingen veroorzaken. Paarse Mais bevat veel natuurlijke suikers, wat kan leiden tot hogere bloedsuikers bij mensen met diabetes.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Paarse Mais:

Paarse Mais wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Paarse Mais en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Paarse Mais langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Paarse Mais productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Paarse Mais te koop?" Wij leveren enkel de beste Paarse Mais waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Paarse Mais zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Paarse Mais voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Paarse Mais te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline