Alles over Bijnier-extract

Therapeuten schrijven vaak bijnierextract supplementen voor. Het is een populair supplement. Op deze pagina vind je alles over de Bijnier-extract, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Bijnier-extract is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Bijnier-extract?

Bijnierextract supplementen (ook wel bijnierschorsextract genoemd of adrenal gland in het Engels), worden vaak voorgeschreven door therapeuten. Het wordt veel gebruikt naast een vitamine B-complex.

De functie van de bijnieren is de productie van de stresshormonen cortisol en adrenaline.

wat is Bijnier-extract?
wat doet Bijnier-extract?

Hoe werkt Bijnier-extract?

De bijnieren zijn twee kleine, driehoekige organen die bovenop de nieren zitten. Ze produceren hormonen die de reactie van een persoon op stress beheersen en de bloeddruk, het zout- en waterniveau in het lichaam reguleren.

De toepassingen, voordelen en werking van Bijnier-extract:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Bijnier-extract worden geadviseerd in een dosering variërend van 50-150 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline