Alles over Maltase

Maltase-enzymen helpen bij het afbreken van maltose. Op deze pagina vind je alles over de Maltase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Maltase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Maltase?

Maltase-enzymen helpen bij het afbreken van maltose. Het is belangrijk voor het afbreken van beide soorten suikers: sucrose en maltose. Het koolhydraat wordt afgebroken tot glucosemoleculen, die door het lichaam kunnen worden gebruikt om energie te leveren.

Maltase is een enzym dat zetmeel in de dunne darm afbreekt. Dit maakt het zetmeel gemakkelijker te verteren en op te nemen.

wat is Maltase?
wat doet Maltase?

Hoe werkt Maltase?

Maltase is een enzym dat in de dunne darm wordt aangetroffen en dat helpt bij het afbreken van maltose, een vorm van suiker.

Maltase is een soort enzym dat suikermoleculen afbreekt in kleinere, beter hanteerbare stukjes. Het helpt bij het afbreken van de suiker in maltose en maltotriose. Maltase is ook aanwezig in het speeksel, waardoor het koolhydraten uit voedsel kan afbreken.

De toepassingen, voordelen en werking van Maltase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 5 MaltU - 50 MaltU per dag Maltase

Bij specifieke ondersteuning > 50 MaltU per dag Maltase

Wanneer kan je het beste Maltase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die suikers bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is Maltase?

Meest gestelde vragen over Maltase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Maltase, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Maltase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Maltase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Maltase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het suiker in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline