Alles over Mangosteen

Mangosteen is een bijzondere vrucht vol met interessante werkzame stoffen. Op deze pagina vind je alles over de Mangosteen, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Mangosteen is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Mangosteen?

> Mangosteen is één van de populairste kruiden voor het gewicht.
> Mangosteen kopen is een van de beste oplossingen voor het behoud van een normaal gewicht.
> Mangosteen is veilig, maar toch moeten sommige mensen voorzichtig zijn.

Mangosteen (Garcinia Mangostana), ook wel mangistan genoemd of koningin der vruchten, is een vrucht die twee tot drie keer per jaar groeit aan de mangosteenboom. Verwarrende naam, want de mangosteen heeft niks met mango (of met stenen) te maken. Ze zijn niet eens familie!

Door de leerachtige, paars bruine schil lijkt de vrucht er van de buitenkant uitzien als een kruising tussen een kastanje en een vijg. Van binnen lijkt het meer op lychee.

De mangosteenboom neemt haar tijd, het kan wel tien jaar duren voordat de boom vruchten afgeeft. Daarentegen kan de boom wel honderden jaren oud worden.

wat is nicotinamide riboside?
wat doet mangosteen?

Hoe werkt Mangosteen?

Waar is Mangosteen goed voor? Mangosteen zit vol met Xanthonen. Aziaten geloven dat mangistenen met vier zaadmantels (de witte kransen van de vrucht) geluk brengen. De vrucht wordt niet zonder reden Queen of fruits genoemd. Mangosteen staat in Azië bekend om de heilzame werking en de hemelse smaak.

Xanthonen maken de mangosteen bijzonder. In geen enkele andere vrucht zijn zoveel xanthonen gevonden als in de mangosteenvrucht. In mangosteen (hoofdzakelijk in de schil) zitten 39 van deze werkzame bestanddelen. Xanthonenmoleculen zijn erg sterk, zelfs na malen of koken is de werking ervan onveranderd.

De toepassingen, voordelen en werking van Mangosteen:

✔  Vol met Xanthonen

✔  Voor het gewicht

✔  Hoge concentratie anti-oxidanten

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Afvallen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Een algemene adviesdosering is 5 tot 10 gram per dag, of 500 mg extract. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Mangosteen is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Mangistan bevat stoffen die de werking van bloedverdunnende medicijnen kan versterken.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Mangosteen:

Mangosteen is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Mangosteen en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Mangosteen is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Mangistan bevat stoffen die de werking van bloedverdunnende medicijnen kan versterken.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Mangosteen, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Mangosteen te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Mangosteen langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Mangosteen productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Nee, helaas maar waar. Er zijn verschillende experimenten gedaan om mangosteen in het westen te kweken, maar zonder positief resultaat. Deze boom wil alleen groeien in een warme en tropische omgeving. Wij zullen het met alternatieven moeten doen zoals de ingeblikte vruchten in de toko. Zelf verkopen we mangosteenpoeder van ons huismerk Purason.

Mangosteenpoeder kun je bijvoorbeeld in een smoothie doen, door jam of je pannenkoekenbeslag. Ook is het lekker in desserts.

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Mangosteen te koop?" Wij leveren enkel de beste Mangosteen waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Mangosteen is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Mangosteen voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Mangosteen te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline