Alles over Maitake

Maitake is één van de beste paddestoelen voor het immuunsysteem. Als je wil weten wat Maitake is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Maitake: Japanse Eikhaas

Maitake (Grifola frondosa), ook wel 'eikhaas', is een eetbare paddestoel die pas recent is onderzocht voor medicinale eigenschappen. Het is mega populair en wordt nu al veel cultiveert op zaagsel substraten.

In de 90e jaren hebben Japanse wetenschappers, onder leiding van Dr. Hiroki Nanba, wetenschappelijk onderzoekt uitgevoerd dat demonstreerde dat de activiteit van Maitake beta-glucanen een immuunsysteem versterkend effect hadden.

Uit dat onderzoek vloeide het nu beroemde D-Fractie (D-fraction) geconcentreerde beta-glucan.

maitake
maitake

Hoe werkt Maitake?

Maitake is een uiterst voedzame paddestoel en van nature rijk aan wateroplosbare vezels, mineralen (zink, koper, kalium), vitamine D, B1, B2, B3, fosfolipiden en tal van aminozuren.

Unieke polysaccharide: Grifolan

Een ander zeer belangrijk bestanddeel van de Maitake is het krachtige antioxidant L-ergothioneïne, een antioxidant wat gespecialiseerd is in het beschermen van onze leverfunctie.

De Maitake paddenstoel wordt vooral geprezen om zijn unieke bèta-1,3-glucanen en bèta-1,6-glucanen. De maitake specifieke bèta-1,3-glucaan wordt Grifolan genoemd, deze wordt geisoleerd uit het mycelia van de Maitake paddestoel.

De toepassingen, voordelen en werking van Maitake:

✔  Maitake is goed voor het immuunsysteem*

✔  Maitake ondersteunt de afweer*

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Afweer problemen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Maitake wordt vaak samen gebruikt met:

Supplementen met soortgelijke effecten worden vaak gecombineerd met Maitake voor sneller en nog sterker effect. Voor een goede combinatie kijk je naar Astaxanthine, Reishi en Camu Camu.

Meest gestelde vragen over Maitake:

Is Maitake veilig?

Maitake is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Maitake en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Maitake bijwerkingen en nadelen?

Maitake is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Maitake?

Veel mensen gebruiken Maitake langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Maitake productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Maitake anders dan de Maitake van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Maitake te koop?" Wij leveren enkel de beste Maitake waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Maitake te voelen?

Maitake is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Maitake voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Maitake te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline