Alles over Catuaba

Catuaba wordt ook wel het 'ontspanningskruid van de goden' genoemd. Op deze pagina vind je alles over de Catuaba, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Catuaba is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Catuaba?

Catuaba is een plant die voorkomt in het Amazone-regenwoud en wordt gebruikt om kruidenthee te maken. Het is een tropische boom die in het regenwoud groeit en meestal wordt gevonden in de buurt van rivieren en beken. De bladeren van de plant worden geoogst, gedroogd en vermalen tot een poeder. Dit poeder wordt vervolgens gemengd met water of andere vloeistoffen.

Het wordt door de indianen ook wel het 'ontspanningskruid van de goden' genoemd. In Brazilië wordt het door zowel mannen als vrouwen gebruikt. Het is om zijn vermaarde werking enorm populair bij Braziliaanse liefdeskoppels.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Catuaba?

De gezonde actieve alkaloïden in Catuaba zijn als volgt: catuabine, catuabidiol mancine, corynantheïne, mitracarpine en erythroxyleonine. Deze alkaloïden werken door de heropname van stoffen in de hersenstofwisseling te blokkeren.

De geneeskrachtige eigenschappen van Catuaba worden toegeschreven aan catuabine, een stof die in de bladeren wordt aangetroffen. De schors van de plant bevat de chemicaliën erythroxylum catuaba.

De toepassingen, voordelen en werking van Catuaba:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassingen je dit supplement nog meer kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan catuaba worden geadviseerd in een dosering van 2 gram per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

In hoge doseringen kan er bij sommige mensen hoofdpijn optreden, maar dit is zeldzaam.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Catuaba:

Catuaba wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Catuaba en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Catuaba langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Catuaba productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Catuaba te koop?" Wij leveren enkel de beste Catuaba waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Catuaba zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Catuaba voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Catuaba te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline