Alles over Agave

Agave is een Mexicaanse plant die een zoet, stroperig sap produceert dat als suikervervanger gebruikt wordt. Op deze pagina vind je alles over de Agave, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Agave is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Agave?

Agave is een Mexicaanse plant die een zoet, stroperig sap produceert. Het sap wordt vervolgens verwerkt tot een zoetstof die qua smaak en consistentie de traditionele suiker evenaart.

Agave Inuline heeft een licht zoete smaak en geeft een romige textuur aan je eten. De “blauwe” agave cactus groeit op een hoogte van 1.500 meter in Mexico. Het duurt 6-7 jaar voordat de plant volgroeid is en er geoogst kan worden.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Agave?

Agave-inuline is een vezelachtige stof die wordt aangetroffen in de bladeren van de plant. Het kan gemakkelijk worden verteerd door zowel mens als dier, en het wordt vaak gebruikt door mensen die hun spijsvertering willen verbeteren. Het is daarnaast een uitstekende natuurlijke suikervervanger en een sterk prebiotica.

Agaveplanten staan bekend om hun zoete vloeistof die wordt gebruikt om tequila te maken. De vloeistof wordt aguamiel genoemd en komt van de bloemstengel van de plant. Agave is een cactussoort die een aantal gezonde alkaloïden bevat. Deze alkaloïden omvatten saponinen, aminozuren en oplosbare vezels.

De toepassingen, voordelen en werking van Agave:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan agave worden geadviseerd in een dosering variërend van 3 tot 5 gram per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Mensen met diabetes moeten voorzichtig zijn, omdat agave het bloedsuikergehalte kunnen verhogen.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Agave:

Agave wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Agave en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Agave langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Agave productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Agave te koop?" Wij leveren enkel de beste Agave waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Agave zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Agave voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Agave te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline