Alles over Arginine

Arginine is een belangrijke aminozuur dat veel functies vervult in het menselijk lichaam. Op deze pagina vindt je alles over Arginine, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Arginine is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is L-Arginine?

L-arginine is een semi-essentieel aminozuur, dat wil zeggen dat (de meeste) mensen het zelf aanmaken in het lichaam. Volwassenen kunnen arginine zelf maken uit de aminozuren ornithine, glutamine, glutamaat en proline, maar het meeste arginine krijg je uit je voeding. Onder verschillende omstandigheden kan de biosynthese van arginine bij volwassenen onvoldoende zijn, suppletie met arginine kan dan een verstandige keuze zijn.

wat is arginine?

De toepassingen, voordelen en werking van Arginine:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

wat doet Arginine?

Arginine heeft een uitstekende opname

Arginine wordt uitstekend opgenomen in het lichaam in de vorm van supplementen. De meest aminozuren kan je niet samen nemen, of liever niet met zuivel, omdat ze tegen elkaar gaan strijden om opname. Het is daarom verstandig om arginine tussen de maaltijden door te nemen en niet samen met andere aminozuren.

Meest gestelde vragen over Arginine:

Arginine is een supplement dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Arginine en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Er is al meer dan 30 jaar ervaring met voedingssupplementen met Arginine. De meeste gebruikers ervaren geen bijwerkingen maar het blijft altijd mogelijk dat milde bijwerkingen optreden.

  • L-arginine kan de effecten van antihypertensiva (waaronder ACE-remmers, kaliumsparende diuretica, angiotensine antagonisten) op de bloeddruk en kaliumspiegel versterken.
  • L-arginine kan de werking van antidiabetica ondersteunen. Diabetici die L-arginine gebruiken, dienen de bloedglucosespiegel goed te monitoren.
  • Het is theoretisch mogelijk kunnen dat L-arginine de werking van anticoagulantia en plaatjesremmers versterkt. Wees terughoudend met het gebruik van L-arginine.

Veel mensen gebruiken Arginine langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Arginine productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Arginine te koop?" Wij leveren enkel de beste Arginine waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Arginine voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Arginine te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline