viridian

VIRIDIAN: ZUIVER VOOR JEZELF


Viridian voedingssupplementen leveren een 100% natuurlijke bijdrage aan je lichaam, in de meest zuivere vorm. Eventuele hulpstoffen zijn puur natuur: spirulina, alfalfa en bosbes. De producten bevatten geen bindmiddelen of kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen en zijn gegarandeerd 100% GMO vrij.

solgar kwaliteit
solgar productie

ZUIVERE MISSIE


Pure voeding, duurzaamheid en werkzaamheid vormen de uitgangspunten van Viridian, die zich vertalen in een brede lijn hoogwaardige supplementen van zuivere kwaliteit.

ZUIVERE KWALITEIT


Viridian houdt haar ecologische voetafdruk graag klein. Daarom kiest Viridian waar mogelijk voor veganistische, biologische en duurzame ingrediënten, zijn de Viridian producten verpakt in een glazen recyclebare verpakking, wordt de CO2 uitstoot gecompenseerd en zijn alle materialen zoveel mogelijk hergebruikt of herbruikbaar.

solgar kwaliteit
solgar productie

ZUIVERE DOELEN


Met een Viridian product ondersteun je niet alleen jouw gezondheid en welzijn, maar ook die van anderen. Viridian heeft een actief Nutrition Charity Donation fonds dat doneert aan kleinschalige projecten die zich richten op het welzijn van kinderen en dieren.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 50,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline