Tulsi (Holy Basil)

Biologische Tulsi (Holy Basil) bij Superfoodsonline

Heb je vragen over Tulsi & Holy Basil? Stel ze gerust.

Wat is Tulsi (Holy Basil)?

Tulsi (Ocimum sanctum), ook wel Holy basil genoemd, wordt al duizenden jaren in de ayurveda gebruikt. Tulsi-extract wordt beschouwd als een adaptogeen. Het helpt bij het in balans brengen van verschillende processen in het lichaam en geeft ondersteuning bij lichamelijke en psychische stress.

Holy Basil (Heilige Basilicum), is een heilige plant in het Hinduïsme. Het is een aromatische plant uit de familie Lamiaceae uit India. De bladeren worden heel vaak gebruikt in de Thaise keuken en in de Indische Ayurveda.

Toepassing en werking:

  • Voor een goede gemoedstoestand
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Goed voor het concentratievermogen
  • Voor gezonde luchtwegen
  • Geeft extra energie

Holy basil bezit antioxidanten en stoffen die volgens deskundigen het immuunsysteem kunnen ondersteunen. In de ayurvedische kruidenleer, wordt Holy basil voor verschillende toepassingen gebruikt, waaronder het stimuleren van het immuunsysteem tijdens de wintermaanden. Ook kan het helpen de luchtwegen te verzachten en wordt het ingezet om de spijsvertering te ondersteunen. Holy basil kan ook extra energie geven omdat het als een adaptogeen wordt gezien.

Tulsi is een van de beste supplementen die gebruikt kunnen worden bij vermoeidheid en stress door de bijdrage van een normale adaptogene werking. De kwaliteiten van de adaptogeen tulsi zijn vele malen gepubliceerd in wetenschappelijke studies.

Ursolzuur (ursolic acid)

Ursolzuur (urson, prunol of malol)is een natuurlijke stof die wordt gewonnen uit plantaardig materiaal. Het wordt voornamelijk gevonden in de bladeren, schillen of schors planten, zoals appels. Ursolzuur heeft een uitzonderlijk lage toxiciteit. Deze dermatologisch onschadelijk maakt het uiterst waardevol, omdat het kan worden gebruikt in een groot aantal producten. Het is bewezen veilig voor zowel externe als interne gebruik als goed.

Is Tulsi veilig?

Tulsi is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Tulsi en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Tulsi bijwerkingen en nadelen?

Patiënten moeten ook alert zijn op het gebruik van heilige basilicum met bloedverdunners (warfarine, aspirine, of Cox-2 remmers zoals Celecoxib) of voedingssupplementen (gember, knoflook en andere). Theoretisch gezien kan heilige basilicum ook interfereren met kalmerende middelen uit de fenobarbital-familie (barbituraten).

Wat zijn de ervaringen met Tulsi?

Veel mensen gebruiken Tulsi langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Tulsi productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Tulsi anders dan de Tulsi van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Tulsi te koop?" Wij leveren enkel de beste Tulsi waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Tulsi te voelen?

Tulsi is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Tulsi voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Tulsi te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline